UHMAPELAAJAT la 01.01. klo 23:15

Price - Smith

Darts-ilta päättyy täyttymykseen!

Uudenvuodenpäivänä dartsin MM-kisoissa on vuorossa puolivälierät. Etukäteen kaaviossa odotettiin Walesin jäsentenvälistä huippumatsia, sillä kaikki tuntui olevan pedattu hallitsevan mestarin Gerwyn Pricen ja Jonny Claytonin väliseen taistoon. Michael Smithillä oli oma mielipiteensä tähän, ja mies järjesti ison yllätyksen tiputtamalla kammoiskussa olleen Claytonin ulos edellisellä kierroksella. Edellisessä tipsimatsissa Uhmapelaajat otti makean lunastuksen Dobey – Humphries overilla.

Piti Gerwyn Pricen pullistelusta tai ei, niin miehen iskukykyä on pakko kunnioittaa. Toissa kierroksella maailman ranking-ykkönen joutui tiukoille Kim Huybrechtsin kanssa, ja paikoitellen näytti, että Walesin jäämiehellä katkeaisi verisuoni päästä minä hetkenä hyvänsä. Neljännesvälierä Dirk van Duijvenbodea vastaan oli oleellisesti helpompi, sillä avauserän takeltelun jälkeen hollantilaisella ei ollut mitään saumaa Priceä vastaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Michael Smith ilmoittautui Claytonin lyömällä vakavasti otettavaksi turnauksen voittajaehdokkaaksi, mutta kaavio tuo nyt vastaan kovimman mahdollisen vastuksen. Smithin tilastot Priceä vastaan eivät lupaa liikoja, mutta edellisestä ottelusta vuoden 2019 MM-finalisti sai varmasti roppakaupalla itseluottamusta.

Price on ottelussa ansaitusti suosikki, mutta Smith pystyy tekemään tästä klassikko-ottelun ja viemään eriä nimiinsä. Veto otetaankin sen puolesta, että eriä tullaan näkemään kahdeksan tai jopa yhdeksän. Tiedossa on tänään todellista herkkua Alexander Palacessa.

10 euroa pelirahaa