UHMAPELAAJAT su 02.01. klo 21:40

Smith - Wade

Dartsin kutkuttavat välierät edessä!

Lauantai oli upea päivä dartsin parissa. Pari puolivälieräottelua meni suoraan klassikko-osastolle, ja varsinkin iltapeleissä tykitys oli melkoista. Upeiden matsien vastapainoksi keskustelua herätti katsojien käytös – varsinkin Gerwyn Price tuntui saavan katsomosta lokaa niskaansa kohtuuttomasti, eikä tämä jäänyt huomiotta. Sunnuntaina meno jatkuu kovana, eikä paikka himoittuun finaaliin tule irtoamaan puolivillaisella suorituksella.

Michael Smith on ollut aivan kammotöötissä – viimeiseltä kahdelta kierrokselta mies on pistänyt laulukuoroon Jonny Claytonin ja lauantaiehtoona lähti kilometritehtaalle hallitseva mestari Gerwyn Price. Price kärsi ottelussa jonkun verran katsojien epäurheilijamaisesta käytöksestä, ja joku toinen päivä tämä ottelu olisi päättynyt toisin päin. Smithin maailmanmestaruus ei joka tapauksessa järkyttäisi millään tavalla. Ottelussa nähtiin Pricen todella eleetön 9-darter!

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

James Wade on edennyt välieriin kuin huomaamatta, sillä mies ei ole loistanut oikeastaan missään vaiheessa. Lauantaisesta ottelusta ei tullut kummoinen, sillä Mervyn King oli melkoisen kuutamolla. Wade teki tarvittavan, ja on nyt neljättä kertaa MM-välierissä – finaaliin mies ei ole selvinnyt kertaakaan, vaikka muista turnauksista on kertynyt kultaa ja kunniaa yllin kyllin.

Peter Wright oli ottelun alkuvaiheessa purjeessa nuoren salamaheittäjän Callan Rydzin kanssa. Vaivattoman näköisiä yli sadan pisteen checkouteja nakutellut Rydz johti ottelua jo erin 3-1, mutta lukuisia tuplia missannut Snakebite tuli lopulta väkisin rinnalle ja ohi. Wrightin taso heitteli pitkin ottelua paljonkin, mutta parhaimmat suoritukset olivat skotilta puhdasta kultaa.

Gary Anderson olisi hiemankin huonommalla tuurilla pudonnut kisasta jo aikapäiviä sitten. Voitto Ian Whitesta oli onnekas, ja Rob Cross oli seuraavassa ottelussa kaukana parhaastaan. Luke Humphriesia vastaan Anderson missaili tuplia alkupelistä, mutta löysi aina loppujen lopuksi tasonsa – ja eteni välieriin.

Ellei Wade paranna oleellisesti, on Smithin haastaminen hankalaa, ja Smithiä otetaan tasoitusvedolla. Toiseen otteluun otetaan kantaa sen suuntaan, että matsi tulee venymään vähintään kymmeneräiseksi. Jos Wright jatkaa epätasaisia otteitaan, saa Andersonin tasoinen pelaaja varmasti eriä vyölleen, eikä nitrokamppailu yllättäisi ollenkaan.

10 euroa pelirahaa