UHMAPELAAJAT ke 29.12. klo 21:10

Anderson - White

Anderson pyyhkii Whiten tieltään!

Eilinen darts-tipsi päätyi lopulta romukoppaan, vaikka Damon Heta vei aluksi kaksi erää Ian Wrightiä vastaan. Snakebiten saatua heiton kohdilleen Hetan pokka petti silminnähden, ja loput erät olivat lähinnä muodollisuuksia. Tästä lannistumatta jatketaan keskiviikkonakin dartsin betsaamista.

Varmaotteinen Skotlannin darts-lähettiläs Gary Anderson selvitti tiensä tälle kierrokselle sangen helposti. Vaikka Anderson on tänä vuonna hävinnyt jo kahdesti Ian Whitelle, ei näistä taistoista voi vetää turhan pitkälle vietyjä johtopäätöksiä. Viimeiset otteet maailmanlistan kuutosella ovat olleet oikein varmoja. Klipissä on näyte miehen taidoista muutaman vuoden takaa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

 

Ian White meni jatkoon edelliseltä kierrokselta, mutta esitys heikkoa Chris Landmania vastaan ei todellakaan häikäissyt: monikaan huippupelaaja ei olisi antanut Landmanille tuossa pelissä erääkään. White on parikymmentä sijaa Andersonin alapuolella rankingissa, ja tälle on aivan pätevät syynsä.

Sulavasti heittävä ”Lentävä skottilainen” on tänään selkeä suosikki jatkamaan turnausta. Tasoitusta otetaan kerrointa nostattamaan – Mr Green tarjoaa toppia, ja sieltä haetaan valuet kotiin hyvän tarjouksen kera.

10 euroa pelirahaa