UHMAPELAAJAT ma 03.01. klo 22:10

Smith - Wright

Dartsin MM-finaalista tulee kaikkien aikojen koitos!

Sunnuntaina dartsin MM-välierät tarjosivat illanvirkuille todellista herkkua, ja odotukset maanantai-illan finaalista ovat vähintään katossa. Michael Smith jatkoi hirvittävää tuhovimmaansa, ja James Wade oli muutamaa suonenvetoa lukuun ottamatta voimaton nousevan englantilaisen käsittelyssä.

Peter Wright ja Gary Anderson puolestaan tarjosivat typerryttävän kovatasoisen ottelun, joka karisti unet ja kisaväsymykset tiehensä. Wright piti ottelussa voittoon – ja mikä parasta, molemmat eilisistä tipseistä toivat pelikassaan nousua.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Molemmilla finalisteilla on ilmiömäinen lahja nakutella satakasikymppisiä tauluun – eilisessä semifinaalissa Snakebite Wright heitti niitä käsittämättömät 24, ja koko turnauksen mittakaavassa niitä on eniten Bully Boy Smithillä.

Koko turnauksen mittakaavassa Smith on ollut kaikkein vakuuttavin pelaaja. Takavuosiin nähden miehen hermo on pitänyt ihailtavasti, vaikka semifinaalissa joidenkin settien jälkeen mies koputti päätään, ikään kuin sipuli ei meinaisi pysyä kasassa. Henkisellä puolella maailmanmestaruuden jo kaksi vuotta sitten voittanut Wright onkin ehkä hienoisessa etulyöntiasemassa, sillä Smith on henkisesti vasta kasvamassa suureksi mestariksi.

Smith hävisi 2019 finaaleissa Michael can Gerwenille selvästi. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun toinen MM-finaali olisi se, josta lohkeaa mestaruus. Tästä on kokemusta myös illan vastustajalla. Tasaiseen finaaliin otetaan maltillinen veto Bully Boylle. Lisäksi otetaan overia 180 -heittojen määrästä. Ja sitten odottelemaan grande finalea.

10 euroa pelirahaa