UHMAPELAAJAT to 30.12. klo 17:15

Dobey - Humphries

Dobey ja Humphries heittävät tappiin asti!

Eilinen tipsimatsi Gary Andersonin ja Ian Whiten välillä jätti typertyneen olon. Anderson tuhosi hyvän tipsin olemalla ensimmäiset erät aivan syväjäässä, mutta mies teki käsittämättömän comebackin ja kairasi tiensä jatkoon. Panosten valuminen kankkulan kaivoon harmittaa, vaikka betsi oli jälkikäteen katsottuna hyvä.

Tästä lannistumatta jatketaan torstain matsien psyykkaamista. Esiin nousee nuoremman polven engelsmannien välinen taisto, jossa Chris Dobey ja Luke Humphries ottavat mittaa toisistaan. Molemmilla on identtinen turnaus tähän asti – miehet tiputtivat Rodriguezin veljekset jatkosta, ja sen jälkeen pääsivät luovutuksella jatkoon, kun Michael van Gerwen ja Dave Chisnall joutuivat valitettavasti vetäytymään turneesta koronatartuntojen vuoksi.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Dobey aloitti Rusty-Jake Rodriguezia vastaan hitaasti, mutta oli voittoerissään hyvinkin vakuuttava. Mies on ennenkin onnistunut tiukoissa paikoissa kasaamaan itsensä huippusuoritukseen. Humphriesin matsi Rowby-John Rodriguezia vastaan ei tarjonnut ihmeitä, sillä Rodriguezin tarjoama vastus oli todella vaatimattomalla tasolla.

Matsi on tasainen, eikä voittajaa ole helppoa ennustaa. Tällä matsilla on kyllä kaikki mahdollisuudet olla jännittävä hamaan loppuun asti. Otetaan pikkuyritys sille, että ottelussa mennään seitsemänteen erään asti. Siihen on kyllä kaikki eväät. Toppi on vähemmän yllättäen tähän tarjolla Coolbetillä.

10 euroa pelirahaa