ATP to 17.08. klo 02:00

Davidovich Fokina - Djokovic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako haastaja yllätysvoiton? Novak Djokovic palaa Pohjois-Amerikkaan kahden vuoden tauon jälkeen!

Novak Djokovic (ATP 2.) palaa pelikentille ensimmäistä kertaa tappiollisen Wimbledon-finaalin jälkeen Cincinnatin ATP:n toisella kierroksella. Haastaja on tarpeeksi hyvä, jotta tästä peli saadaan aikaiseksi. Vastaan asettuu kovilla kentillä erinomaisesti esiintyvä espanjalainen Alejandro Davidovich Fokina (ATP 23.).

Katso ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Kova alusta tuo tietysti tämän kaksikon kohtaamiseen uuden ulottuvuuden siinä mielessä, että Davidovich Fokina profiloituu monipuolisuudestaan huolimatta selvemmin kovan kentän pelaajana – ainakin tällä hetkellä. Toisaalta Djokovicin saldo alustalla on kuluvalla kaudella huima ja taskussa on jo avauskappaleessa mainitun Grand Slamin Ranskan avointen lisäksi voitto myös Australian avoimista, jotka pelataan nimenomaan kovalla kentällä.

Kakisikko on kohdannut kuluvalla kaudella kertaalleen – Djokovic otti omansa Ranskan avoimissa – turnauksessa, jonka serbialainen myös lopulta voitti. Espanjalaisella on kuitenkin taskussa voitto keskinäisestä kamppailusta, joka tuli Monte Carlon turnauksessa viime vuonna. Tähän turnaukseen Davidovich Fokina tulee otteluun kovassa iskussa, sillä viime viikolla mies ylsi aina välieriin saakka Torontossa pelatussa Masters-turnauksessa. Djokovicille tämä on ensimmäinen matsi Pohjois-Amerikassa pariin vuoteen, ja kuten sanottu, ensimmäinen ottelu Wimbledonin jälkeen.

Kertoimenlaskijoiden mielestä tämä on totaalinen läpihuutojuttu, mutta Uhmapelaajat rohkenee olla eri mieltä. Pelivalinnaksi napataan, että ottelussa tulee yhteensä yli 20,5 peliä. Rohkeimmat napsivat tähän vääntöön varmasti Davidovich Fokinan voittoa, jolle tarjotaan käsittämättömän raju kerroin. Djokovicin on pakko olla totutun korkealla tasolla ja valmiina, jos tämä mielii hyvävireisen espanjalaisen kaataa.

Nappaa 25€ ilmaisveto tennikseen!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi tämän viikon tennismatseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.