ATP su 25.11. klo 14:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Davis Cup ATP: Jeremy Chardy – Marin Cilic | Kroatialaisen ylikävely vaikuttaa erittäin todennäköiseltä

Vaikka ATP-turnausten osalta onkin käynnissä kahden kuukauden mittainen offseason, on Davis Cup täydessä vauhdissa. Sunnuntain kahdesta ottelusta aikaisemmassa ovat vastakkain ranskalainen Jeremy Chardy (ATP 40.) sekä kroatialainen Marin Cilic (ATP 7.)
Chardyn peli perustuu loistavaan syöttöpeliin. Viime otteluissa ranskalaisen peli on kuitenkin takunnut todella pahasti, koska miehen palautuspeli on ollut lievästi sanottuna hirveää katseltavaa. Normaalisti hyvänä kämmenpuolen palauttajana, sekä loistavana verkkopelaajana tunnettu Chardy on todella pahoissa ongelmissa heti pallorallin pitkittyessä. Viimeisissä neljässä ottelussa Chardyn huono palautuspeli on näkynyt murheellisessa muodossa – mies ei ole voittanut ainuttakaan erää näissä otteluissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Cilic on ranskalaisen kilpakumppaninsa tavoin erinomainen, ellei jopa yksi maailman parhaista syöttäjistä. Kroatialainen on kuitenkin huikean syöttönsä lisäksi varsin hyvä palloralleissa, mikäli hän ei joudu liikkumaan kovin paljoa. Cilic on nimittäin todella raskasrakenteinen pelaaja, ja hyviä krossilyöntejä esittävät vastukset ovatkin usein vaikeita vastuksia miehelle. Cilicin ehdottomasti paras ase palloralleissa on todella kova ja tarkka kämmenlyönti, minkä lisäksi hänen rystylyöntinsä on melko varmatoiminen. Viimeisestä neljästä ottelustaan Cilic on voittanut kaksi, tappiot mies on kuitenkin näissä otteluissa kärsinyt ehkä kahdelle maailman tämän hetken parhaalle pelaajalle, Novak Djokovicille, sekä Alexander Zvereville.
Ranskalaisella ei pitäisi olla mitään aseita Cilicin huikeaa syöttöä, sekä hyviä kämmenlyöntejä vastaan. Kun lähtökohtaisesti voidaan myös olettaa, että yksi murto erässä riittää Cilicin erävoittoon, lapulle löytävät tiensä sekä erä-, että pelitasoitus kroatialaiselle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ