su 25.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Davis Cup ATP: Jo-Wilfried Tsonga – Borna Coric | Onko takavuosien huippunimestä haastamaan superlupausta?

Vaikka ATP-turnausten osalta onkin käynnissä kahden kuukauden mittainen offseason, on Davis Cup täydessä vauhdissa. Sunnuntain kahdesta ottelusta jälkimmäisessä vastakkain ovat ranskalainen Jo-Wilfried Tsonga (ATP 259.) sekä kroatialainen Borna Coric (ATP 12.)
Tsongan ATP-listasijoitus on todella hämäävä, sillä mies on ollut pitkään pelaamatta loukkaantumisensa takia. Ranskalainen on parhaimmillaan ollut ATP-listalla sijalla 5 vuonna 2012. Tsongan paluu tenniskentille ei tulosten valossa ole ollut kovinkaan mairitteleva, mutta lukuisista tappioistaan huolimatta mies on väläytellyt ajoittain erinomaisilla otteillaan. Viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet Tsongalle ainoastaan yhden voiton, vaikka kaikissa otteluissa mies on onnistunut pitämään syöttövuoronsa melko hyvällä prosentilla. Ranskalaisen ehdoton vahvuus on todella hyvä syöttöpeli, sekä todella tarkat kämmen-, sekä rystylyönnit. Pitkä tauko näkyy miehen otteissa eniten lukuisina pakoittamattomina virheinä palloralleissa.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Coric on perusvarma, ja ennenkaikkea hyvä syöttäjä, sekä loistava palauttaja. Kroatialaisen lyöntiarsenaaliin kuuluu kova ja tarkka kämmenlyönti sekä varsin toimiva rysty. Coricin heikkous on epävarmuus palloralleissa tärkeissä otteluissa varsinkin jos kroatialainen ei aivan täysin luota omaan tekemiseensä. Davis Cupin pitkät ottelut sopivat Coricille enemmän kuin hyvin. Viimeiset viisi ottelua ovat tuoneet kroatialaiselle kolme voittoa.
Tsonga saa valtavia kertoimia erä-, ja pelitasoituksilla, joihin onkin tartuttava suurilla panostuksilla kiinni huomioonottaen ranskalaisen loistava syöttöpeli. Coric kuitenkin oletettavasti varmempana palautuspelaajana voittaa pitkän ottelun, joten Tsongan suoraan voittoon ei houkuttelevasta kertoimesta huolimatta kannata panostaa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ