CS ma 11.10. klo 18:30

DBL PONEY - HAVU

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU:n toinen maanantain ottelu on trilleri

Suomalaisjoukkue HAVU saa Elisa Invitational -turnauksen ottelussa vastaansa ranskalaisjoukkue DBL PONEY:n. Ottelu alkaa klo: 18:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Kertoimien valossa DBL PONEY on pienoinen ennakkosuosikki otteluun, vaikka HAVU on viime aikoina osoittanut olevansa erittäin tulivoimainen edelleen.

DBL PONEY on juuri palannut Ruotsin Tukholmasta major-turnauksen karsinnoista, joista joukkue lensi ulos jo lohkovaiheessa, ja ei täten pystynyt lunastamaan itselleen paikkaa vuoden tärkeimpään turnaukseen. HAVU ei myöskään pelaa kyseisessä turnauksessa, sillä joukkue ei ole päässyt RMR-turnausten sykliin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

HAVU poistaa ottelussa vakipoistonsa Vertigon, kun DBL PONEY puolestaan poistaa Miragen. HAVU saa täten valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Infernon tai Dust 2:n, jotka ovat loistavia karttoja suomalaisjoukkueelle. Ranskalaisjoukkue tähtää varmastikin Nukeen, jolloin kolmanneksi kartaksi voisi hyvinkin jäädä esimerkiksi Ancient.

HAVU:n kertoimet ovat hieman liian korkealla, sillä ottelu on enemmänkin 50-50. DBL PONEY:n tulokset IEM Fall -turnauksessa eivät olleet lupaavia, kun HAVU puolestaan on pienoisessa nousukiidossa. Suomalaisjoukkue on yksi turnauksen ennakkosuosikeista.

.@ZOREECSGO finding out that playing 10am games and multiple BO3's per day is back

Tomorrow:
10:00 EEST vs. 1WIN
18:30 EEST vs. @DBLPoney

#HAVUJA