Grand Slam ma 23.01. klo 10:30

De Minaur - Djokovic

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Djokovicin ongelma ei ole kadonnut mihinkään! Voittaako serbilegenda jälleen jopa puolikuntoisena?

Australian avointen kestomenestyjän Novak Djokovicin ympärillä on leijunut tässä turnauksessa odotettua suurempi kysymysmerkki pelikunnon osalta, mutta ainakaan edellisellä kierroksella mitään ongelmia ei näyttänyt olevan. Seuraava vastustaja on kotiyleisön vankkumattomalla tuella varustettu australialainen Alex De Minaur, joka on toistaiseksi säväyttänyt.

De Minaur on hävinnyt toistaiseksi ainoastaan yhden erän, kuten myös Djokovic. Alkuvuodesta australialainen kaatoi United Cupissa Rafael Nadalin, mitä ei tosin tällä hetkellä voi kovin suurena virstanpylväänä pitää. Suurempi arvo on erittäin tasaisilla suorituksilla grand slamissa ja niitä on De Minaur esittänyt. Tietysti Djokovic on vastustajana kovin mahdollinen, mutta edelleen kannattaa pitää mielessä mahdolliset terveyshuolet.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

#AusOpen

@AustralianOpen
Novak Djokovic is the only Grand Slam champion remaining in the men’s draw

➡️ next he faces 🇦🇺Alex de Minaur.

Preview Day 7 action in the latest episode of The AO Show 🎧

#AusOpen#AO2023

Jalkavaivoista ensimmäisillä kierroksilla kärsinyt serbialaislegenda pisti Grigor Dimitrovin tyylipuhtaasti kotimatkalle kolmannella kierroksella. Turnauksen suurimmasta voittajasuosikista ei tässä kohtaa ole mitään epäselvyyttä ja ennakkoarvioihin pohjautuen kovimpiakin haastajia on jo ulkona. De Minaurin tavoin Djokovic on hävinnyt turnauksessa ainoastaan yhden erän tähän saakka, mutta australialainen on ylivoimaisesti kovin testi tähän saakka jo kymmenettä voittoaan Australian avoimissa metsästävälle konkarille.

De Minaurin ykkössyöttö on ollut läpi turnauksen tasaista tekemistä ja siinä voisi olla ase, jolla maailman parasta palauttajaa horjuttaa. Ei yllättäisi lainkaan, jos australialainen onnistuisi nappaamaan erän. Djokovic oli todella tuskissaan ja suurissa vaikeuksissa erityisesti toisen kierroksen ottelussaan Enzo Couacaudia vastaan vain nelisen päivää takaperin. Vaikka ongelma saatiin välillisesti korjattua ainakin Dimitrov-matsiin, ei se varmasti ole poistunut. Pystyykö Djokovic jatkamaan liitoaan jopa puolikuntoisena? Pelivalinnaksi otetaan australialaisen kautta händäriä (Erätasoitus – De Minaur +1,5).