PDC ke 20.07. klo 22:00

de Sousa J. - Cross R.

de Sousa ja Cross kohtaavat neljännesvälierissä

Keskiviikon toisessa Darts World Matchplay -turnauksen ottelussa Jose de Sousa saa vastaansa Rob Crossin. Kaksikko astelee lavalle klo: 22:00, jolloin käynnistyy päivän toinen neljännesvälieräottelu. Rob Cross on asetettu kertoimien valossa ennakkosuosikiksi, vaikka herran peli turnauksen ensimmäisessä ottelussa ei mennyt kovinkaan sujuvasti. Sousa sen sijaan näytti yllättävänkin kilpailukykyiseltä.

de Sousa ja Cross ovat molemmat olleet viime aikoina vaikeuksissa. Kumpikaan ei ole löytänyt todellista formiaan, mihin kaikki tietävät näiden herrojen pystyvän. Asia on kuitenkin niin, että tänään lavalle astelee kaksi äärimmäisen tasaista ja kovatasoista pelaajaa, jotka pelaavat paikasta puolivälierissä ison yleisön edessä. Kun kerroinasettelu on näinkin radikaali toisen suuntaan, on betsit ohjattava de Sousan puolelle. Ottelussa ei voi antaa mitään etua Crossille. Asetelmat ovat täysin 50-50.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

de Sousa heitti tässä turnauksessa pelaamassaan ottelussa 43.48% checkout-prosentilla, kun vastustajansa Cross puolestaan onnistui lopetuksiin vain 34.38% varmuudella. de Sousan korkein lopetus oli 136, kun Crossilla se puolestaan oli 106. de Sousan kolmen tikan keskiarvo on muutaman pisteen Crossia isompi.

10 euroa pelirahaa