UHMAPELAAJAT la 29.01. klo 14:45

de Sousa - Cross

Toimiiko de Sousan laskupää? Vastassa loppuvuonna pelottavan formin kerännyt Cross!

Dartsin The Masters -kisat ovat pyörähtäneet perjantaina käyntiin. Turnaus on alkuvuoden ensimmäinen, kun vuosi 2021 loppui Snakebite -nimelläkin tunnetun Peter Wrightin maailmanmestaruuteen. Wright päihitti finaalissa Michael “BullyBoy” Smithin. Vuosi oli erittäin onnistunut, ja Darts nousikin hurjaan nosteeseen juurikin PDC:n World Darts Championship -turnauksen yhteydessä. Jatketaan samalla lennolla tänä vuonna, kun Darts tulee olemaan vieläkin isompi.

The Mastersin toisen turnauspäivän saa kunnian startata Jose de Sousa ja Rob Cross, jotka asettuvat vastakkain päivän avausottelussa. Ottelussa käytetään formaattina “paras 19 erästä” eli legistä. Niin sanottuja settejä ei otteluissa lasketa ollenkaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jose de Sousa on kertoimien valossa pienoinen altavastaaja otteluun, sillä Rob Crossin vire näytti loppuvuonna todella vahvalta. Englantilainen jatkoi samaa virettä myös perjantain Masters ottelussaan, jossa hän voitti maailmanrankingin sijalla 23 majailevan Brendan Dolanin. Dolan voitti ottelussa vain kaksi erää.

Rob Crossin heitto oli todellakin kunnossa maailmanmestaruuskisoissa, jossa hän putosi tiukan väännön jälkeen Gary Andersonille neljännesvälierissä. Vastassa on yksi legendaarisimmista Darts pelaajista, jonka formi on kuitenkin viime aikoina kääntynyt selvästi alaspäin. De Sousa pystyi ennen kompensoimaan päässälaskutaitonsa puuttumista upeilla heitoilla, joita portugalilaiselta on viime aikoina nähty vähenemissä määrin. Lapulle ladotaan Crossin voittoa, ja etenemistä puolivälieriin.

Ota Crossin voitosta kaikki irti Fansbetillä!

Tallettamalla 20€ ja tekemällä tämän vihjeen Crossin voiton kautta triplan (kolme kohdetta) saat nyt Fansbetiltä kaksi ilmaista 20€ triplavetoa lisää.

Avaa tili, talleta ja lyö tripla, jossa on Crossin lisäksi kaksi vähintään 1,40 -kertoimista muuta matsia ja saat ilmaiset lisävedot tilillesi. Ilmaisvetojen voitoilla ei ole kierrätystä, joten voit nostaa voittosi heti pankkitilillesi.

Tarjous on voimassa vain mobiilissa.

PELAA CROSSIA TÄSTÄ >>>


10 euroa pelirahaa