PDC ma 18.07. klo 22:00

de Sousa J. - Clemens G.

de Sousan heikkoa matikkapäätä ei viime aikoina ole pelastanut edes se kuuluisa heittokäsi

Pitkään täysin hukassa oman pelinsä suhteen ollut Jose de Sousa saa tänään, maanantaina vastaansa Gabriel Clemensin. Herrat pelaavat World Matchplay -turnauksen neljännesvälierissä, missä paras 19 -formaatilla pelattavan ottelun voittaja etenee puolivälieriin. Jännittävä ottelu luvassa, kun mainiosti edellistä PC-viikonloppua lukuun ottamatta pelannut Clemens saa otteluun lähes 2,20 -kertoimen.

de Sousalla ei heikon laskutaitonsa vastapainoksi ole viime aikoina ollut edes sitä kuuluisaa timanttista heittokättä. Herra on ollut uskomattoman heikossa vireessä jo kaksi kuukautta, kun niin Euro Tour-, kuin myös PC -turnauksista on sadellut punaista mattoa äärimmäisen rajulla tavalla. Vastustajansa Clemens puolestaan on nauttinut samaisissa turnauksissa erittäin kovista pelimääristä sekä loistavista voitoista jopa äärimmäisen kovatasoisia vastustajia vastaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Clemensille tarjottava kerroin on ammuttu yli. Sousa on selvässä slumpissa, joka on jatkunut jo useita kuukausia. Clemens on pelannut hyvällä tasolla viimeisimpiä PC -turnauksia lukuun ottamatta, mitkä pelattiin samana viikonloppuna. Yksi heikko viikonloppu jatkuvien onnistumisien keskellä ei pudota Clemensiä voittokamppailusta jatkuvasti heikolla tasolla pelaavaa de Sousaa vastaan.

Clemensin kerroin on äärimmäisen pelattava. Nähdäänkö herra puolivälierissä?

10 euroa pelirahaa