PDC ma 19.12. klo 17:30

de Sousa J. - Whitlock S.

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Darts tarjoilee valueta – Uskomatonta kerrointa tasaväkiseen otteluun!

Maanantaina tarjotaan heti kärkeen kovaa valueta Dartsissa, kun Simon Whitlock ja Jose de Sousa asettuvat vastakkain toisen kierroksen ottelussa. Ottelu pelataan paras viidestä -pelistä -formaatilla, jolloin koko ottelun voittoon vaaditaan siis kolme pelivoittoa. Yhden pelin voittoon vaaditaan puolestaan kolme legivoittoa.

Ottelun ennakkoasetelmat paperilla asettuvat täysin tasan 50-50. Normaalisti pienen edun saava de Sousa on pelannut viime aikoina niin epätasaisesti, ja rehellisesti sanottuna jopa hieman heikommin, kuin Whitlock, ja tämä puolestaan nostaa Whitlockin todennäköisyydet tasabookkiin. Whitlock ei bookkereiden mielestä kuitenkaan ole lähelläkään tasaväkinen vastus, vaan selvä altavastaaja, sillä herralle tarjotaan peräti 2,39 -kerrointa Pinnaclen puolella.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Aivan käsittämätön kerroin. Whitlock ei ole altavastaaja, vaan molempien heittäjien formin puolesta on todettava, että ottelu on niin tasaväkinen lähtökohdiltaan, kuin voi vain olla. Whitlockin kerroin napataan 3,5 unitin panostuksella lapulle.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live