Championship ti 19.10. klo 21:45

Derby - Luton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Derbyä on vaikea voittaa!

Wayne Rooneytä ei käy kateeksi. Derbyn kausi on ollut pelillisesti sangen onnistunut, ja ilman talouden sakkaamisesta saatua 12 pisteen vähennystä joukkue olisi hyvinkin tukevasti Championshipin keskikastissa. Lutonin kausi on sujunut onnellisten tähtien alla, ja kymmenentenä oleva joukkue on ollut sarjasijoituksensa väärti.

Derbyn otteluista tähän asti puolet on päättynyt tasapeliin. Näin kävi myös viikonloppuna Prestonin vieraana. Derbyn matseissa ei ole maaleilla juhlittu – ottelua kohden maaleja on tullut keskimäärin kuivat 1,25. Pistevähennyksen takia putoamisviiva on kuuden pisteen päässä, joten Rooneyn suojatit taistelevat edelleen tuulimyllyjä vastaan. Varmoja poissaolijoita on pari kappaletta.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Lutonilla sairaustupa on kokonaan tyhjä. Viikonloppuna Nathan Jonesin suojatit hakivat täydet pisteet Millwallilta. Toista kauttaan joukkueen peräsimessä oleva Jones on tehnyt upeaa työtä, ja joukkue unelmoi tällä kaudella jopa nousu-playoffeista. Kolmessa viime ottelussa Luton on pitänyt nollat, joten alakerta on ainakin kunnossa.

Derby on asetettu kotonaan selkeäksi altavastaajaksi. Meillä tämä matsi nähdään melko ympäripyöreänä ja kotimenestyksen puolesta lyödään vetoa. Matalan maaliodottaman ottelussa on kohonnut tasuririski, joten veto otetaan tasapelivarmistuksella.