FA Cup ma 30.01. klo 21:45

Derby - West Ham

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Zoumaton West Ham ei puolusta saumattomasti! Nähdäänkö maanantaina FA Cupissa jättiylläri?

Ykkösliigassa tätä nykyä taisteleva Derby County saa FA Cupissa vieraakseen West Hamin maanantaina. Arpaonni olisi voinut olla Paul Warnen ryhmälle suosiollisempikin, mutta tämän kauden West Ham on nähtävä joukkueena, joka on etenkin cupissa kotiviheriöllä yllätettävissä.

Derby putosi viime kauden päätteeksi Mestaruussarjasta ja nousu takaisin on ilman muuta Warnen poppoolla tähtäimessä. Pässilauma onkin ollut tällä kaudella selkeää parhaimmistoa Ykkösliigassa ja playoff-paikoilla majaillaan tällä hetkellä. Etenkin oma pää on pysynyt tiiviinä tällä sesongilla, kun omissa on kolissut vasta 21 kertaa 27 ottelussa. Voittoputki on nyt kuusi matsia, kun FA Cup lasketaan yhtälöön.


Louie Sibley ja James Chester ovat sivussa Pässien riveistä, mutta avauksen toppari Eiran Cashin on jälleen mukana kokoonpanossa. West Hamilta on loukkaantuneena Kurt Zouma, Maxwel Cornet, Gianluca Scamacca sekä Danny Ings, joka olisi muutenkin edustuskelvoton, kun cupissa on jo tällä kaudella pelattu.

West Ham on luonnollisesti iso suosikki maanantaina, mutta Derbyllä on kotiviheriöllään nähtävä yllätyssauma. Isännät ovat tasoltaan Mestaruussarjatasoa, joten millään lailla helppoa matsia ei voi lähteä David Moyesin suojateille etenkään nykyvireessä povailemaan. Otetaan lapulle kotivoittoa!

Tienaa reilu huntti ja ilmaisveto!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Derbylle, voitat normaalisti vedon osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Derby” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 112,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.