Konferenssiliiga to 27.07. klo 21:45

Derry City - KuPS

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KuPS lyö nyrkkiä pöytään Euroopassa! Jääkö irlantilaisvastustaja nuolemaan näppejään?

KuPS matkaa torstain Konferenssiliigakoitokseen Irlantiin Derry Cityn vieraaksi. Jani Honkavaaran ryhmä on tositoimissa ensimmäistä kertaa tämän sesongin europeleissä vasta nyt kakkoskierroksella, kun aiempina vuosina myös KuPS on joutunut aloittamaan ykköskierrokselta. Derry City päihitti edellisessä vaiheessa HB Torshavnin yhteismaalein 1-0.

*Haluatko 25 egen ilmaisvedon? Tsekkaa toimintaohjeet vihjeen lopusta!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

KuPSin valmistautuminen ei ole kaikilta osin sujunut mallikkaasti, kun ilmeisesti ainakin Ibrahim Cissé ja pari muuta kuopiolaisten ulkomaalaispelaajaa joutui käymään ottelun alla Tukholmassa hoitamassa matkustusasiakirjat minttiin. Ilmeisesti tässä ei kuitenkaan kukaan joudu tämän kämmin takia jäämään pelistä sivuun. Anton Popovitshin ja Joona Vetelin poissaolot sen sijaan satuttavat KuPSia reippaasti. Urho Nissilä taitaa sen sijaan olla vielä mukana, vaikka soppari on pian finaalissa.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Ensimmäinen etappi suoritettu 🚌

🤝 Majoitus yön yli Scandic Airportissa ja huomenna lennot kohti Pohjois-Irlantia ✈️

#banzai #KuPS


Derry City on Irlannin liigassa tällä hetkellä kolmantena Shamrock Roversin ja St. Patrick’sin takana. Euromenestys ei irlantilaisia seuroja ole toistaiseksi vielä seurannut ja tämähän ei näin suomalaisittain haittaa – ei Derryn pitäisi olla ”Honsun” poppoolle mikään ylitsepääsemätön este. Colm Whelan puuttuu isänniltä kärjestä polven ristisidevamman takia.

KuPSille lähtee paukkua torstain koitokseen Uhmapelaajien betsikanuunasta tasapelivarmistuksella. Derry on tässä otteluparissa selvä vastaantulija ja vaikka Honkavaaralla on pari avainpoissaoloa, pitäisi keltamustapaitojen silti kyetä tässä pelissä vahvaan suoritukseen ja hyvien lähtökohtien petaamiseen ensi viikolle!

Näin teet tällä vedolla 57,50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ KuPS +0:lle, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KuPS +0” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 57,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.