NHL la 26.11. klo 03:00

Detroit Red Wings - Arizona Coyotes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Husso on liekeissä! Nyt vastassa on yksi sarjan heikoimmista joukkueista, joten torjuntavastuu saattaa siirtyä kakkosveskalle, joka ei tahdo saada edes silmiään kiinni!

Ensi yönä pirteästi tällä kaudella esiintynyt Detroit Red Wings isännöi Arizona Coyotesia. Detroit on kotona erittäin selkeä suosikki ainakin kertoimien valossa, mutta ei Arizona aivan vailla mahdollisuuksia ole, vaikka vieraiden materiaali ja pelillinen taso on mitä on. Lähtökohtaisesti kyseessä ei aivan sarjan runsasmaalisin parivaljakko ole, mutta hieman overimmat odotukset Uhmapelaajilla on mitä vedonlyöntimarkkinalla.

Detroitin tuloksellisesti vahvan kauden takana on ollut ennen kaikkea uudet hankinnat kuten hyökkääjät David Perron, Dominik Kubalik ja maalivahti Ville Husso. Husso on kerännyt jo kolme nollapeliä, joista viimeisin tuli Nashvilleä vastaan edellisessä matsissa. Alkuun Detroitin vahvuudeksi arvioitiin tasaisen vahva maalivahtikaksikko, mutta nyt on selvää, että Husso on ykkönen. Kakkosvahti Alex Nedeljkovic on ollut erittäin heikossa vireessä, mutta voi hyvinkin olla, että hänelle annetaan torjuntavastuu Arizonan tasoista joukkuetta vastaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
I like it, I love it

#LGRW

Arizonan kohdalla pistesaldo on ollut odotetusti yksi sarjan heikoimmista, sillä vieraiden materiaali ei ole kummoinen. Ei voi kuitenkaan kiistää etteikö se olisi ajoittain pystynyt venymään odotettua paremmin ja esimerkiksi edellisessä ottelussa se nollasi Carolinan vieraissa. Varsinkin Arizonan alakerta on jatkuvasti kovalla koetuksella, mutta maalilla Karel Vejmelka on ollut joukkueen harvoja valopilkkuja tällä kaudella.

Arizona Coyotes

@ArizonaCoyotes
Thankful for Ws and Veggie

Detroitilla edelleen löytyy loukkaantuneiden listalta useita pelaajia, mutta aivan kärkitason yksilöihin voidaan luokitella ainoastaan Jakub Vrana – muut ovat enemmänkin alempien ketjujen täytepelaajia.

Detroit on kertoimien valossa suuri suosikki, mutta aivan niin vakuuttava se ei ole pelillisesti ollut, että kotivoiton pelaaminen houkuttelisi. Sen sijaan overille päästään iskemään rahat 5,5 maalin linjalla. Molemmilta joukkueilta löytyy maalivahdit, jotka pystyy pitämään joukkueita pystyssä, mutta paikkoja luulisi aukeavan reilusti varsinkin vieraiden päätyyn. Lisäksi Detroitin kohdalla on annettava varsin suuri mahdollisuus sille, että Husso on nyt lepovuorossa.