ma 01.01. klo 00:00

Detroit Red Wings - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Boston ei ehdi kauaa levätä – pääseekö Detroit takaisin vauhtiin, vai mureneeko oma pääty jälleen?

Uusi vuosi päästään aloittamaan NHL:n parissa ja tulevana yönä Detroit Red Wings isännöi Boston Bruinsia. Joukkueet on kohdannut tällä kaudella kolmesti ja Detroit on onnistunut olemaan yllättävänkin vahva haaste vieden otteluista kaksi ja vieläpä varsinaisella peliajalla. Isäntien otteet ei ole viime aikoina pahemmin kehuja kerännyt, mutta sillä on voitto alla Nashvilleä vastaan ja kovasta vastuksesta huolimatta avaimet toiseen peräkkäiseen voittoon löytyy.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroitin kausi on isossa kuvassa ollut plusmerkkinen, mutta viime aikoina ongelmia on ollut ennen kaikkea omassa päädyssä. Osan vaikeuksista on selittänyt loukkaantumishuolet, jotka tosin alkaa olla hiljalleen takana päin. Edelleen ykkösvahti Ville Husso on sivussa, mutta takaisin askiin palannut Alex Lyon on tällä hetkellä maalivahdeista kenties vakuuttavin. Hyökkäyssuuntaan Detroitilla on yhä sarjan neljänneksi eniten tehtyjä maaleja ottelua kohden ja hiljattain hankittu Patrick Kane on ollut joukkueen parhaimmistoa.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
RAZOR CALLED GAME.

Boston komeilee Itäisen konferenssin kärkipäässä ja monien odottamasta romahduksesta ei ole ollut tietoakaan. Viime aikoina tuloskunto on tosin ollut hieman heikompi, mutta siitäkin huolimatta yksittäisiä pisteitä on irronnut jatkuvasti. David Pastrnak on vähemmän yllättäen ollut aivan sarjan eliittiä ja Linus Ullmarkin sekä Jeremy Swaymanin muodostama maalivahtikaksikko esiintyy tasaisen vahvasti. Bostonilla on edeltävältä yöltä alla ottelu New Jersey Devilsiä vastaan, joten vieraspelin lisäksi myös rasitushaitta osuu Bostonille.

Boston Bruins

@NHLBruins
PASTA, THAT'S PRETTY 🍝

@JDebrusk | @pastrnak96

Detroitilla on ollut vaikeuksia oman päädyn kanssa, mutta Lyonin paluu sairastuvalta on positiivinen asia ja tulivoima on pystynyt monesti paikkaamaan oman alueen virheitä. Bostonia tuskin kukaan enää tässä vaiheessa kautta aliarvioi, mutta lepoedun siivittämänä Uhmapelaajien arvio Detroitin suuntaan on aavistuksen verran markkinaa myönteisempi. Tällä kerralla pelivalinnaksi osuu Detroitin yli 2,5 maalia varsinaisella peliajalla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Detroit yli 2,5(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.