NHL su 02.01. klo 20:00

Detroit Red Wings - Boston Bruins

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroitin hyökkäys palasi vaisusti tauolta – jättääkö Bostonin vahva alakerta maalit vähiin?

Sunnuntaina herkutellaan taas, sillä NHL tarjoaa tiukan paketin huippukiekkoa parhaaseen mahdolliseen katseluaikaan. Vieraissakin Boston on ennakkosuosikki, mutta kotiluolassa Detroit on monet kerrat antanut kovan haasteen ja samaa voidaan odottaa myös nyt!

Otteluiden siirtymisestä johtuen Detroit joutui olla pitkän tovin sivussa, mutta vihdoin joukkue palasi askiin Washington Capitalsia vastaan ottelussa, joka päättyi lopulta Washingtonin voittoon lukemin 3-1. Ottelu itsessään oli Detroitilta puolustussuuntaan varsin kelvollinen etenkin pitkän tauon jälkeen, mutta hyökkäys sen sijaan oli vielä ulapalla. Ykkösketju on Detroitin ylivoimaisesti vaarallisin, mutta mikäli peluutus sattuu Bostonin ykköstä vastaan, voi hyökkäyspeli jäädä vähille. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi ainoastaan puolustaja Nick Leddy oli Washingtonia vastaan sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Pitkä tauko oli alla myös vierailla, mutta lauantai-iltana Buffalo Sabresia vastaan joukkue palasi kaukaloon voitokkaasti. Suuren ennakkosuosikin asema näkyi tilastoissa, mutta ei varsinaisesti tulostaululla. Voitto tuli lopulta Bostonille jatkoajalla. Siinä missä Boston vie vertailun monella osa-alueella, on joukkueilla kuitenkin selvä yhtäläisyys – molemmilla tulosvastuu on suuresti kärkiketjun varassa. Suurin ero tulee tasakentällisin puolustuspelissä, joka on ollut Bostonin suuri ase menestykseen tällä kaudella.

Kaksikko on ottanut yhteen kahdesti tällä kaudella ja voitot on jakautunut tasan. Molemmilla kerroilla Detroit on ollut ottavana osapuolena eikä se ole löytänyt avaimia Bostonin puolustuksen murtamiseen. Detroitin otteilla on ollut ero kuin yöllä ja päivällä, kun se on päässyt pelaamaan kotiyleisön edessä. Pienten marginaalien ottelu on luvassa ja alle 5,5 maaliin jääminen kiinnostaa vetojen osalta eniten. Myös tolppien väliin saadaan tasokas kaksinkamppailu, kun näillä näkymin maaleilla aloittaa Alex Nedeljkovic ja Jeremy Swayman.