NHL to 01.12. klo 02:00

Detroit Red Wings - Buffalo Sabres

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalijuhlat alkakoon! Husso tykitettiin vaihtoon edellisessä matsissa ja nyt maalille luistelee surkeasti esiintynyt kakkosvahti! Takooko Buffalo jälleen murskalukemat taululle?

Detroit Red Wings isännöi tulevana yönä Buffalo Sabresia. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Buffalo runnoin taululle järkälemäiset lukemat 8-3. Samanlaista murskavoittoa suuntaan tai toiseen tuskin on luvassa, mutta maaleja Uhmapelaajat odottaa markkinaa enemmän. Detroit on kotona kiistatta suosikki, mutta jos Buffalo saa jälleen pelihuumorin kohdalleen, tulee isäntien maalivahdille kiireinen ilta.

Detroitin viiden ottelun voittoputki tuli päätökseen hävittyään Torontolle lukemin 2-4. Matsi itsessään ei ollut huono Detroitilta ja se onnistui jopa viemään laukaukset 44-25, mutta tällä kerralla Ville Husso ei ollut parhaimmillaan maalilla. Detroitin hyökkäyspeli ei tasakentällisin ole ollut yleensä mitään maalipaikkojen juhlaa, mutta siltä kyllä löytyy kärkiketjuista tulivoimaa kurittaa varsinkin Buffalon kaltaisia joukkueita.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Buffalo on ollut joukkueista selvästi runsasmaalisempi. Esimerkiksi edellisissä viidessä Buffalon matsissa maaleja on paiskottu yhteensä peräti 39 kappaletta. Viihdyttävästä joukkueesta voidaan puhua, sillä harvemmin Buffalon matsit menee nyhjäämiseksi. Oma pääty ei tahdo pysyä millään kasassa, mutta hyökkäyspäässä Tage Thompson, Alex Tuch ja Jeff Skinner ovat rikkoneet jo 10 maalin rajan. Myös erikoistilanteet kertoo pitkälti samaa tarinaa – alivoima on yksi sarjan heikoimmista, mutta ylivoimalla vieraat yltää sarjan kymmenen parhaan joukkoon.

Pelivalinnaksi nostetaan yli 6,0 maalia varsinaisella peliajalla, eli tasan kuudella panos palautuu. Detroit sai voittoputken aikana maalihanat auki tehden neljään matsiin kiitettävät 19 osumaa, joten vaikka aivan Buffalon tasolla isännät ei tykitä, löytyy siltäkin riittävästi hyökkäyspään osaamista. Lisäksi Detroitin maalilla aloittanee Alex Nedeljkovic, joka ei missään nimessä ole yltänyt toivotulle tasolle tällä kaudella ja hän on pudonnut jo selvästi kakkosvahdin rooliin. Hän oli myös maalissa joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Buffalon tykittäessä kahdeksan maalia taululle.

Andy & Rono

@ARHockeyStats
The Buffalo Sabres absolutely destroyed the Detroit Red Wings 8-3 last night. No doubt, Tage Thompson was the best player of the game. He had sixth(!) points as he scored hattrick and added three assists. Buffalo also outplayed Detroit with him on the ice. Excellent performance!