NHL pe 22.10. klo 02:30

Detroit Red Wings - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Joko vieraat saa maalihanat auki?

Tulevana yönä Detroit Red Wings saa neljännessä peräkkäisessä kotiottelussa vastaan vielä voitoitta olevan Calgary Flamesin. Detroit on napannut mukavasti pisteitä heti kauden alkuun, mutta vieraat on paremman perustason takia ennakkosuosikki yön otteluun. Helppoa ottelua Calgarylle ei ole luvassa, mutta pelivalinnan osalta vieraiden maalijuhlat kiinnostaa.

Detroit on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä jatkoaikatappiolla. Tampa Bay Lightningia vastaan puolustus ei kestänyt loppuun saakka, mutta kahdessa seuraavassa pelissä omiin meni ainoastaan kaksi maalia. Vancouver Canucksia vastaan voitosta voi kiittää pitkälti tolppien välissä loistanutta Thomas Greissia, mutta viimesin ottelu Columbus Blue Jacketsia vastaan oli kokonaisuutena hyvä. Tulostaululla ottelu oli pitkään tasainen, mutta lopulta Detroit sai ansaitusti kauden toisen voiton. Suurta ylireagointia ei kuitenkaan kannata vielä tehdä, sillä Vancouver ja Columbus eivät kuulu sarjan parhaimmistoon. Hyökkäyksen osalta joukkueen ykkösketju on väläytellyt osaamista kauden alkuun.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Calgary puolestaan on hävinnyt kauden kaksi ensimmäistä ottelua Edmonton Oilersia ja Anaheim Ducksia vastaan. Edmontonia vastaan Calgary odotetusti hävisi kärkinimien taiston tehokkuudessa, mutta maalipaikoille se pääsi varsin mukavasti. Anaheimia vastaan voitto oli tarjolla, mutta lopulta tyytyminen oli jatkoaikatappioon. Calgary vei laukaukset nimiinsä molemmissa otteluissa selvästi, mutta viimeistely jäi uupumaan. Kauteen lähdettäessä kysymysmerkit ovat hyökkäyksen sijaan enemmänkin puolustuspelaamisessa ja siinä, miten Jacob Markström pystyy pitämään joukkuetta kasassa niinä iltoina jolloin puolustus ja viimeistely ei toimi. Hyökkäyksen osalta maalihanojen luulisi aukeavan pian. Korkeat laukaisumäärät lupaa hyvää ja Detroitia vastaan sama meno jatkunee, sillä kahteen ensimmäiseen otteluun kotijoukkuetta vastaan päästiin laukomaan peräti 89 kertaa.

Detroitin alku on ollut hyvä, mutta kuinka kauan sen puolustus kestää? Detroitilta voidaan odottaa tällä kaudella kehitysaskelia eteenpäin, mutta sen menestys tulee olemaan paljon maalivahtipelin varassa. Calgarylta odotetaan parannusta ja nyt sillä on sauma kohentaa tahmeaa viimeistelyä. Lapulle valitaan Calgaryn yli 3 maalia (jatkoaika ja voittolaukauskilpailu mukaan lukien. Veto palauttaa panoksen Calgaryn jäädessä tasan kolmeen maaliin.