NHL ma 23.10. klo 00:00

Detroit Red Wings - Calgary Flames

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tässä on NHL:n kuumin joukkue! Jääkö Calgaryn vieraskiertue pettymykseksi?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Calgary Flames päättää viiden ottelun vieraskiertueen Detroit Red Wingsiä vastaan. Calgary on kokonaisuudessaan laadukkaampi joukkue, mutta Detroit on aloittanut varsin pirteästi ja kotiluolassa se pystyy varmasti laittamaan Calgaryn ahtaalle. Detroitin edellinen peli alkoi lauantaina kello 20.00, joten pientä rasitushaittaa isännille voi antaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

Detroit on saanut lentävän lähdön voittamalla viidestä ensimmäisestä ottelusta neljä. Se on esiintynyt pirteästi, mutta myös esimerkiksi maalinteon suhteen Detroit on vetänyt täysin yläkanttiin. Tehoja toki sopii odottaa tällä kaudella laajalta rintamalta, mutta sarjan parhaan ylivoiman titteli isännillä tuskin kauaa pysyy. Ville Husso pelasi Ottawaa vastaan, joten tämä matsi todennäköisesti menee nollapelin ensimmäisessä startissaan pelanneelle James Reimerille.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
Larkin adds a power play goal of his own! #LGRW

Calgary on pelannut neljä edellistä ottelua vieraissa, joten heikoista tuloksista ei kannata vielä liian paljoa johtopäätöksiä vetää. Peliesitykset on kuitenkin jättänyt paljon parantamisen varaa ja esimerkiksi 5vs5 pelatessa maaliodottamat on jäänyt pakkasen puolelle. Vastustajat ei myöskään ole ollut aivan sarjan eliittiä, joten Calgaryn leirissä tuskin kovin tyytyväisiä ollaan. Columbusta vastaan aivan loppuhetkillä Rasmus Anderssonilta nähtiin melkoinen ylilyönti ja myös pelikieltoa tuli neljän ottelun verran.

Sportsnet

@Sportsnet
Calgary’s Rasmus Andersson has been suspended for four games for Charging Columbus’ Patrik Laine, per @NHLPlayerSafety

Detroit tuskin on aivan niin hyvä joukkue mitä tulokset antaa ymmärtää, mutta Calgaryltä ei olla nähty toivotunlaisia otteita ja nykyisillä kertoimilla vieraat skipataan ilomielin. Detroit on saanut hyvin onnistumisia ja vaikka myös ylisuorittamista on nähty, ei isäntien pelillinen taso missään nimessä ole ollut huono. XLBetin tarjoamalla 2,75 kertoimella Detroitin suora voitto(1×2) kelpaa kupongille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Detroit Red Wings” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.