ke 14.12. klo 02:00

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehottomuus vaivaa Carolinaa – jatkaako Husso huippuotteita maalilla? Tsekkaa peli-idea ja nappaa loistotarjous!

Carolina Hurricanes matkaa tulevana yönä hakemaan jatkoa seitsemän ottelun pisteputkelle Detroit Red Wingsin vieraaksi. Carolina on kiistatta selvä suosikki myös vieraissa, mutta mitään ylijuoksua ei kannata odottaa. Detroit lähtee todennäköisesti vahvasti puolustuskannalle ja vaikka vierailta ei tulivoimaa puutu, on tehottomuus ollut yksi tämän kauden ongelmista.

Detroit on 27 ottelusta onnistunut keräämään 32 pistettä. Ei se edelleenkään yllä pelillisesti lähellekään sarjan kärkeä, mutta toisin kuin edellisinä kausina, nyt isännät pystyy taistelemaan voitosta illasta toiseen. Se onnistui äskettäin yllättämään Tampa Bayn vieraissa ja viimeisin ottelu Dallasia vastaan päättyi tiukkaan tappioon jatkoajalla. Maalilla Ville Husso pitää joukkuetta pystyssä vaikeina hetkinä, mutta ongelmana on, että tasakentällisin Detroit on ollut sarjan heikoimpia joukkueita luomaan maalipaikkoja.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ryan Hana

@RyanHanaWWP
Ville Husso's backwards save from tonight. The man does it all. #LGRW

Carolina on viime aikoina pelannut kerta toisensa jälkeen erittäin tasaisia otteluita ja edellisistä 11 ottelusta peräti kuusi on ratkottu varsinaisen peliajan jälkeen. Carolina on maaliodottamien osalta vähemmän yllättäen ollut sarjan eliittiä, mutta toteutuneet maalit ei ole aivan samalle tasolle yltänyt. Viimeistelyssä on paljon parannettavaa ja eikä tilannetta helpota se, että tällä hetkellä muun muassa Sebastian Aho on sivussa. Detroitilla uusin poissaolo on Olli Määttä, jonka pelikunto on kysymysmerkin alla.

Carolina Hurricanes

@Canes
Another shutout for Pyotr the Great 👑

Uhmapelaajat näkee matsin erittäin vähämaalisena ja lapulle poimitaan alle 5,5 maalia. Carolinalla on avaimet luoda kunnolla painetta isäntien alakertaan, mutta se ei tällä kaudella ole tuottanut tulosta odotetulla tavalla. Lisäksi Husso on ollut Detroitin tolppien välissä erittäin vakuuttava eikä helppoja maaleja ole tarjolla. Vieraiden osalta voisi kuvitella, että Pyotr Kochetkov saa jatkaa maalilla nollattuaan Islandersin edellisessä ottelussa. Hän on vielä varsin uusi tekijä NHL:ssä, mutta otteet on olleet sitäkin vakuuttavampia.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Detroit-Carolina alle 5,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Detroit-Carolina alle 5,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.