NHL pe 31.03. klo 02:30

Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroit ei kauaa juhli – Carolinalla on kovia matseja alla ja nyt on aika päästellä höyryjä!

Torstain ja perjantain välisenä yönä Itäisen konferenssin parhaimmistoon kuuluva Carolina Hurricanes lähtee hakemaan onnistumisia hieman vaikeamman jakson jäljiltä Detroit Red Wingsin vieraana. Detroitin haaveet pudotuspelipaikasta on jo kuopattu. Joukkueiden välinen tasoero on suuri ja mikäli vierailta löytyy viimeistelyyn yhtään paukkuja, pitäisi Detroitin olla pelkkä suupala.

Detroitin esitykset siirtotakarajan jälkeen on ollut heikkoja. Yksittäisiä onnistumisia, kuten viimeisin voitto Pittsburghista on mahtunut mukaan, mutta pääasiassa ongelmia on ollut enemmän kuin ratkaisuja. Vakiokokoonpanon pelaajista sivussa ovat olleet Ben Chiarot, Filip Zadina, Robby Fabbri, Michael Rasmussen ja ykkösvahti Ville Husso. Näillä näkymin ainakin kolmen viimeisimmän kausi on taputeltu. Edellisissä otteluissa torjuntavastuuta on kantanut surkean alkukauden jälkeen pitkälti AHL:n puolella aikaa viettänyt Alex Nedeljkovic.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Carolinan tuloskunto ei ole viime aikoina häikäissyt ja konferenssin toinen sija on tietyllä tapaa uhattuna. On kuitenkin huomioitava, että mistään suuremmasta alamäestä ei ole ollut kyse, vaan tappioita on tullut juurikin kärkipään joukkueita kuten Bostonia, Rangersia, Torontoa ja Tampa Bayta vastaan. Toki juurikin kyseisiä joukkueita Carolinan pitäisi pystyä kaatamaan, mutta isossa kuvassa vieraiden pelillinen taso on tällä kaudella ollut aivan sarjan eliittiä. Pudotuspelejä ajatellen omat huolensa tuo hyökkääjien Max Paciorettyn sekä Andrei Svechnikovin poissaolot.

Carolinalla on loistava paikka palata voittokantaan ja todennäköisesti se tapahtuu useamman maalin erolla. Carolinan viimeistely ei ole viime aikoina ollut erikoisella tasolla, mutta Detroit on juurikin niitä vastustajia, joita vastaan se pystyy hallitsemaan peliä mielin määrin ja isäntien tolppien välissä tulee olemaan hikinen ilta. Detroit on myös ollut viime aikoina edellistä ottelua lukuun ottamatta todella heikko hyökkäyssuuntaan ja Pittsburghia vastaan apuna oli enemmänkin hyvää tuuria ja vastustajan heikkoa maalivahtipeliä.