NHL pe 01.12. klo 02:00

Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vielä ei nähdä Patrick Kanea kehissä, mutta iskeekö Detroit silti Chicagon kanveesiin?

Torstain ja perjantain välisenä yönä NHL:ssä on iso määrä matseja tarjolla ja nyt käydään läpi Detroit Red Wingsin ja Chicago Blackhawksin välistä kohtaamista. Kirjoitushetkellä Detroitilla on vielä edessä vierasottelu New York Rangersia vastaan, joten lepoetu kääntyy Chicagolle. Rangers-otteluun aloittavaksi maalivahdiksi on varmistettu Ville Husso, joten tämä matsi on vahvasti vähällä vastuulla torjuneen Alex Lyonin heiniä.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on toistaiseksi pelannut tuloksellisesti vahvaa kautta ja Ruotsin Global Seriesin jälkeen se on voittanut kolmessa edellisessä ottelussa Minnesota Wildin, Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin. Viikon isoin uutinen oli Patrick Kanen hankinta – kokenutta tähtihyökkääjää ei vielä kaukalossa nähdä, mutta pian päästään näkemään vieläkö yhteispeli Alex DeBrincatin kanssa on Chicagon vuosien tasolla. Kokoonpanorintamalla Detroit joutuu askartelemaan koostumuksia uusiksi, sillä kapteeni Dylan Larkin on todennäköisesti vielä sivussa.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
PATRICK KANE IS A DETROIT RED WING!

Chicagon kausi on ollut odotetun vaikea ja tällä hetkellä katseet on vain ja ainoastaan Connor Bedardin suoritteissa. Tuleva supertähti on ollut Chicagon harvoja valonpilkahduksia ja hänellä on kasassa 20 otteluun komeat 10 osumaa. Menestymistä vaikeuttaa myös se, että jo valmiiksi heikosta rosterista Taylor Hallin kausi on loukkaantumisen myötä paketissa. Chicagon kohdalla ei kuitenkaan olla tällä viikolla pahemmin pelillisiä asioita murehdittu, sillä taustalla on tapahtunut jotain minkä vuoksi Corey Perryn ura ei enää Chicagossa jatku.

Elliotte Friedman

@FriedgeHNIC
Statement from the team:

Betsien osalta lähdetään Detroitin kyytiin ja napataan isännille yli 3,5 maalia varsinaisella peliajalla. Larkinin mahdollinen poissaolo on toki iso miinus, mutta Detroit on ollut tällä kaudella vahva hyökkäyssuuntaan ja ennen kaikkea nyt löytyy myös leveyttä. Chicago puolestaan on jatkuvasti omassa päädyssä hätää kärsimässä, joten paikkoja Detroitille pitäisi aueta enemmän kuin riittävästi.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Detroitin yli 3,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – Detroit yli 3,5(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.