NHL ke 20.10. klo 02:30

Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokeeko Columbus kauden ensimmäisen tappion?

Detroit Red Wings saa kauden kolmannessa kotiottelussa vastaan Columbus Blue Jacketsin. Molemmilla joukkueilla alku on ollut tuloksellisesti hyvä, mutta lähtökohdiltaan kummatkin joukkueet kuuluvat rankingeissa heikompaan päähän. Viihdearvoltaan ottelu ei ole se kaikista mielenkiintoisin, mutta peli-idean osalta päästään hakemaan pieni veto kotijoukkueen kautta.

Detroit aloitti kauden hurjassa ilotulituksessa Tampa Bay Lightningia vastaan, joka lopulta päättyi jatkoajalla Tampa Bayn voittoon lukemin 7-6. Toisessa ottelussa Detroit sai vastaan väsyneen Vancouver Canucksin ja lopulta kotijoukkue sai kauden ensimmäisen voiton. Ottelu oli pitkään tasaista taistoa tulostaululla, mutta Detroit oli koko ajan puoli askelta perässä. Hyvä maalivahtipeli ja riittävä viimeistely kuitenkin lopulta riitti voittoon. Jos sama tahti jatkuu, tulee maalivahtikaksikolle Alex NedjelkovicThomas Greiss pitkä kausi, sillä kahteen ensimmäiseen otteluun Detroitia vastaan lauottiin hurjat 89 kertaa. Viime kaudella sarjan toiseksi heikoin ylivoima on näyttänyt ainakin alkuun paremmalta ja vetoja tulee vaarallisemmilta paikoilta, mutta todellinen muutos selviää ajan kanssa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierailla John Tortorellan jälkeinen aikakausi on alkanut lupaavasti. Kahdesta ottelusta kaksi voittoa ja avausottelussa maalihanat saatiin kunnolla auki. Arizona Coyotes ei kuitenkaan mittarina ole kummoinen ja Carter Huttonin iltapuhde oli heikko. Toisessa ottelussa vastus oli jo astetta kovempi, kun vastaan luisteli ensimmäistä kautta pelaava Seattle Kraken. Tiukan taiston jälkeen Patrik Laine ratkaisi jatkoajalla voiton Columbukselle. Vaikean divisioonan vuoksi odotuksia ei voi kovinkaan korkealle asettaa, mutta yllätyspotentiaalia joukkueesta löytyy. Maalivahtiosaston pitäisi olla kunnossa ja laatuyksilöitä löytyy kuten Zach Werenski ja Laine, mutta esimerkiksi laadukkaalle ykkössentterille olisi kysyntää.

Kotijoukkueen puolelta Jakub Vrana on pidempään sivussa, mutta Dylan Larkin palaa kaukaloon kärsittyään yhden ottelun pelikiellon. Vierailta hyökkäyksen laajuus joutuu testiin heti kauden alussa, sillä sivussa ovat Emil Bemström ja loistavasti kauden aloittanut Max Domi.

Peli-idean osalta otetaan Detroitin lopullista voittoa kokeiluun, jolle Coolbet tarjoaa kirjoitushetkellä hieman vajaa kahden kerrointa. Detroit ei ole kiekollisesti dominoinut kauden ensimmäisissä otteluissa, mutta silti se ansaitsee maltillisen ennakkosuosikin aseman kotikaukalossa. Joukkueesta löytyy paljon puutteita, mutta maalivahtipelin voidaan odottaa olevan kunnossa ja myös hyökkäykseltä voidaan odottaa viime kautta enemmän. Columbuksen alku on ollut lupaava, mutta todellinen taso selvinnee kunhan vastaan alkaa tulemaan laadukkaampia joukkueita.