ke 10.11. klo 02:30

Detroit Red Wings - Edmonton Oilers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Edmonton Oilersin satumainen hyökkäyspelaaminen Connor McDavidin johdolla on myrkkyä Detroit Red Wingsille

Edmonton Oilers matkaa seuraavana Detroit Red Wingsin vieraaksi ottelussa, joka pelataan Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. Isäntä on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta se on silti läntisen konferenssin alkukauden ykköstä vastaan ehdoton haastaja. Vierailla pyyhkii lujaa, sillä se on hävinnyt vasta kertaalleen alkukaudella – voittoja on tilillä jo yhdeksän.

Betsaa 10€ NHL:n moneyline-markkinassa ja ota 100 € ilmaisvetoja!

Edellisottelussaan New York Rangersin maalirikkaassa 6–5-numeroin päättyneessä kamppailussa Leon Draisaitlin jatkoaikaosumalla lyönyt Edmonton Oilers on dominoinut NHL:ssä alkukaudella. Connor McDavid on niitannut 22 tehopistettä (8+13) ja Draisaitl 23 paunaa (10+13). Jesse Puljujärvi on suomalaisten jaettu pörssikärki yhdessä Florida Panthersin Aleksander Barkovin kanssa iskettyään jo 12 pistettä (5+7).

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Dave Tippettin luotsaaman joukkueen maalintekopotentiaali on huikaiseva ja alle kolmen tehdyn osuman joukkue on jäänyt yhdessä ainokaisessa ottelussaan tällä kaudella. Keskimäärin joukkue on tehnyt 4,5 maalia ottelua kohden, mikä on loistava suoritus. Ylivoimapelaaminen on jatkunut häikäisevällä tasolla, mikä ei sinänsä ole yllättävää – erikoistilanteissaankin Oilers osuu noin joka toisella kerralla.

Vaikka Detroit on ollut alkukaudella yllättävän pirteä, ei se pysty öljymiehiä ainakaan maalintekokilpailussa haastamaan. Siipipaidat ovat viilettäneet todella rohkealla tyylillä, eikä joukkueen pelitapaan ole jarruttelu kuulunut. Tämä saattaa kostautua taitavaa vierailijaa vastaan –McDavid ja kumppanit ovat järjettömässä lyönnissä. Pelivalinnaksi haetaan Edmonton Oilersin voitto 1X2-markkinassa.