NHL la 30.10. klo 02:00

Detroit Red Wings - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö Detroitin hyvä vire pysäyttämään Floridan lentoa?

Ensi yönä alkukauden positiivisiin yllättäjiin kuuluva Detroit Red Wings isännöi hurjaan lentoon noussutta Florida Panthersia. Oikeastaan jokaisella osa-alueella vieraat on kaksikosta vahvempi, mutta riittääkö Detroitin piristynyt ote laittamaan kapuloita Floridan rattaisiin? Uhmapelaajilla luotto vierasjoukkueen vireeseen on vahva ja myös pelivalinta haetaan sitä kautta.

Detroitin uudelleenrakennus on ottanut hyvin askelia eteenpäin ja nuoret Moritz Seider ja Lucas Raymond ovat saaneet tulokaskaudelle lentävän lähdön. Siinä samalla joukkue on kerännyt hyvin pisteitä ja samalla myös pelillinen ilme on ollut positiivinen. Viimeisimpänä Detroit matkasi Washington Capitalsin vieraaksi ja nousi lopulta kahden maalin tappioasemasta jatkoaikavoittoon. Maalilla Thomas Greiss hoiti tonttinsa hyvin ja ykkösketjun ulkopuolelle saatiin onnistumisia. Detroit on tuloksenteon osalta ollut vahvasti kärkiketjun varassa, mutta pitkässä juoksussa materiaalin laajuus mitataan. Erikoistilannepelaamisessa etu kääntyy vieraille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Florida on heti kauden alusta ilmoittautunut vahvaksi mestarikandidaatiksi voittaen seitsemän ensimmäistä ottelua maalierolla 31-13. Kärkinimet ovat yksilötaidoltaan loistavia, mutta sen lisäksi tulivoimaa on tullut taustalta. Puolustuspelaaminen toimii tasakentällisin hyvin ja maalivahtiosasto sitäkin paremmin. Ennen kautta nimenomaan alakerrassa oli joukkueen suurimmat kysymysmerkit, mutta alkuun kovia joukkueita on jätetty vähille maaleille ja tolppien välissä Sergei Bobrovsky on noussut hintalapun vaatimalle tasolle. Florida pelaa seuraavana yönä Boston Bruinsia vastaan, joten maalilla saatetaan nähdä nuori Spencer Knight, joka on vähistä otteluista huolimatta esiintynyt vakuuttavasti. Kaukalon ulkopuoliset asiat liittyen valmentaja Joel Quennevilleen voivat sekoittaa pakkaa, mutta kaukalossa Florida suorittaa laadukkaasti.

Detroitin alkukaudessa on ollut paljon hyvää, mutta on myös huomioitava se, että suuri osa pisteistä on tullut heikkotasoisia joukkueita vastaan. Florida pystyy hiljentämään Detroitin ykköskentän ja jos taistoa käydään alempien ketjujen varassa, voi Detroitin meno tyssätä pahasti. Peli-idean osalta luotetaan vieraiden vahvaan vireeseen ja otetaan vierasvoittoa -1,0 tasoituksella, joka palauttaa panoksen Floridan voittaessa tasan maalilla.