NHL la 07.01. klo 02:00

Detroit Red Wings - Florida Panthers

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mikä vaivaa Floridaa? Panthersilla alkaa tulla kiire eikä tällä hetkellä tulokset vakuuta – tässä matsissa on maalijuhlan ainekset kasassa!

Ensi yönä käydään mielenkiintoinen taisto Atlantin divisioonan sisällä, kun Detroit Red Wings ja Florida Panthers ottavat yhteen. Divisioonassa peräti neljä joukkuetta on kahden pisteen sisällä ja moni tuskin odotti, että tässä vaiheessa kautta Florida on näinkin suurissa vaikeuksissa. Joulukuun alkupuolella joukkueet kohtasivat edellisen kerran ja tuolloin Florida vei voiton lukemin 5-1.

Detroit on tappioputken jäljiltä saanut hieman taas voittoja kasaan ja viidestä edellisestä matsista pisteitä on kertynyt kuusi. Sillä on kuitenkin ollut suuria vaikeuksia päästä otteluihin kunnolla mukaan heti alusta alkaen eikä esimerkiksi maalilla Ville Husso ole aivan alkukauden tasoisiin huippusuorituksiin pystynyt. Detroitin kohdalla positiivista kuitenkin on, että poissaolotilanne alkaa hiljalleen näyttää taas paremmalta. Muun muassa Robby Fabbri teki kauden debyyttinsä edellisessä ottelussa ja Jakub Vrana on tällä hetkellä AHL:n puolella ottamassa askelia kohti paluuta takaisin tositoimiin.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
"One thing about my relationship with hockey that has never changed, is how much I love gamedays. The road back to this ‘gameday’ was not easy for me."

🎥 » instagram.com/_robbyfabbri

Viime kauden fantastisen runkosarjan jäljiltä Floridan kohdalla odotukset tälle kaudelle oli todella korkealla, mutta nyt runkosarjan lähestyessä puolta väliä vieraat on kaukana toivotusta, kun 39 ottelua on tuonut vain 38 pistettä. Maaliodottamien osalta ei hätää ole, mutta hiljalleen onnistumisia pitäisi saada myös tulostaululle. Viime aikoina Florida on pystynyt kaatamaan vain pitkälti sarjan häntäpään jengejä. Yksilötasolla toki Matthew Tkachuk on ollut liekeissä ja 50 pisteen rajapyykki menee pian rikki.

Florida Panthers

@FlaPanthers
Shine bright, Chucky ⭐️

#NHLAllStar

Pelivalinnaksi matsiin kiinnostaa runsasmaalisuus ja tarkemmin ottaen yli 6,0 maalia varsinaiselle peliajalle. Tasan kuudella maalilla panos palautuu. Kumpikaan joukkueista ei ole viime aikoina pystynyt omaa päätyä erityisen hyvin tukkimaan ja varsinkin Floridalla on vielä nähtyä enemmän annettavissa hyökkäyssuuntaan viimeistelyn osalta. Detroit ei tasakentällisin kaikista hyökkäysvoittoisinta kiekkoa pelaa, mutta viime aikoina se on saanut kelvollista tulosta myös maalien muodossa. Lisäksi se tärkein, eli itse kerroin on Mr Greenillä moneen muuhun buukkeriin verrattuna vielä korkealla, joten älä aikaile!