NHL ti 16.04. klo 02:00

Detroit Red Wings - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Montrealin matseista ei viihdettä puutu – saako Detroit puolustuksen kuntoon loppumetreillä, vai paukutetaanko taas verkot rikki?

Detroit Red Wings sekä Montreal Canadiens kamppailevat runkosarjan kaksi viimeistä ottelua keskenään – ensin Detroit isännöi maanantain ja tiistain välisenä yönä ja seuraavana iltana matkataan Montrealiin. Siinä missä Montreal pääsee pelaamaan paineettomasti, on Detroitilla yhä valtavat panokset pelissä. Kestääkö Detroit paineet, vai jääkö pudotuspelipaikka jälleen haaveeksi?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota jopa 5×20€ ilmaisvetoja talteen!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on yhä taistelemassa viimeisistä paikoista pudotuspeleihin, mutta kohtalo ei enää ole täysin omissa käsissä ja apuja tarvitaan muilta joukkueilta. Helppoa Detroitilla ei ole ollut, mutta johtavien pelaajien kuten Dylan Larkinin, Alex DeBrincatin ja Lucas Raymondin johdolla ensin irtosi piste Pittsburghia vastaan ja viimeisimpinä Toronto kaatui vieraissa jatkoajalla. Andrew Copp sekä Michael Rasmussen ovat olleet sivussa hyökkäyksestä, joista molemmat ovat enemmän puolustusvastuuta omaavia pelaajia.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
DYLANNNNN LARKINNNNNN!!!! #LGRW

Montrealin kohtalo Atlantin divisioonan pohjilla on ollut selvää jo pitkään. Maaliskuun lopulla vieraat onnistui nappaamaan jokusen voiton, mutta hiljattain tulokset on ollut odotetun heikkoja. Se ei kuitenkaan tarkoita etteikö Montrealin peleissä olisi nähty viihdyttävää lätkää, sillä maaleja on hiljattain syntynyt hurjalla tahdilla molempiin päätyihin. Sisäistä pistepörssiä johtavan Nick Suzukin(33+43), huippuvaarallisen Cole Caufieldin(27+37), sekä toissa kesän ykkösvaraus Juraj Slafkovskyn(19+29) muodostama ykkösvitja on äärimmäisen mielenkiintoinen ja kolmikosta tulee olemaan vielä paljon iloa Montrealissa.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
sans merci

Power play g̶o̶a̶l̶ Cole

#GoHabsGo

Vaikka Montreal tähän taistoon altavastaajana lähtee, on sillä kuitenkin avaimet tuottaa Detroitille päänvaivaa ennen kaikkea hyvässä vireessä olevan ykkösketjun turvin. Detroit on niin ikään ollut monet kerrat tehokkaan hyökkäyspelin varassa ja samaa nähtiin myös edellisissä matseissa, kun kahdessa ottelussa omissa kolisi yhteensä 10 kertaa. Näistä lähtökohdista lapulle kelpaa yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Detroit Red Wings-Montreal Canadiens yli 6,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.