NHL pe 09.04. klo 02:30

Detroit Red Wings - Nashville Predators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroit saa uuden mahdollisuuden kaataa huippuvireisen Nashvillen

Ensi yönä Detroit Red Wings ja Nashville Predators asettuvat vastakkain kahdeksatta kertaa tällä kaudella. Kaksikko kohtasi toissa yönä ja tuolloin Detroit pystyi horjuttamaan vieraiden huippuvirettä, mutta voitto kuitenkin meni lopulta Nashvillelle. Tasoero on tällä hetkellä melko selvä, mutta onnistuuko Detroit pitämään ottelun jälleen tasaisena?

Edelliseen otteluun molemmat joukkueet tuli melko varovaisesti eikä ensimmäisessä erässä nähty kuin muutama hyvä maalipaikka, mutta aivan erän lopulla Danny DeKeyserin viivalaukaus siirsi kotijoukkueen johtoon pomppujen kautta. Toisessa erässä paikkoja alkoi aukeamaan molempiin päätyihin, mutta molemmilta maalivahdeilta nähtiin huippupelastuksia. Kolmannessa erässä maalit meni Nashvillen eduksi 2-1, joten ratkaisua jouduttiin hakemaan ensin jatkoajalta ja lopulta voittolaukausten kautta, jossa Nashville viimeisteli tylysti ja vei lisäpisteen itselleen.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ennen edellistä ottelua Detroit haki vierasvoiton Tampa Bay Lightningista ja se oli pelillisesti varsin hyvin mukana myös Nashvilleä vastaan, vaikka voittoa ei tullutkaan. Hyökkäyssuuntaan pelaaminen on kuitenkin läpi kauden ollut vaikeaa ja se on divisioonan ainoa joukkue, joka ei ole rikkonut 100 maliin rajaa. Hyökkäyssuuntaan materiaali on jo valmiiksi erittäin kapea eikä tilannetta helpota se, että viimeisimmistä otteluista Robby Fabbri, Bobby Ryan ja Sam Gagner ovat olleet sivussa.

Nashvillen vire puolestaan on suorastaan loistava ja edellisistä 12 ottelusta voittoja on tullut kymmenen ja samalla se on noussut totisesti taistelemaan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Hyökkäyssuuntaan Nashville ei ole suuria maalitalkoita järjestänyt, mutta voittojen takeena on ollut loistava maalivahtipeli ja puolustuksen hyvät otteet omassa päädyssä. Maalivahdeista etenkin Juuse Saros on loukkaantumisen jälkeen ollut fantastinen.

Vaikka Detroitilta ollaan nähty ajoittain myös hyviäkin esityksiä, on Nashville myös vieraissa selvä ennakkosuosikki. Suurta maali-iloittelua ei välttämättä kannata odottaa, mutta se vaatii myös jälleen hyvää maalivahtipeliä. Pelivalinnaksi nostetaan alle 5,5 maalia ja toivotaan, että lukemat pysyy jälleen tasaisina.