NHL ke 15.12. klo 02:30

Detroit Red Wings - New York Islanders

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Detroit vahvoja otteita kotiyleisön edessä?

Ensi yönä vihdoin valoa tunnelin päähän saanut New York Islanders matkaa Detroit Red Wingsin vieraaksi. Detroitilla on alla kolme suorastaan karmeaa ottelua, mutta nyt on aika jatkaa kotikaukalon vakuuttavia otteita. Joukkueet kohtasivat kuun alussa ja tuolloin Detroit vei jatkoajalla voiton lukemin 4-3.

Detroit on viime otteluissa vuotanut seulan tavoin – kolme viimeistä matsia on päättynyt tappioihin maalierolla 7-18. Tasaisuuden puute tuntuu vaivaavan isäntiä, sillä tällä kaudella joukkue vaihtelee jatkuvasti voitto- ja tappioputkien välillä. Nyt edessä on paluu kotikaukaloon, jossa Detroit on suurimman osan menestyksestä niittänyt. 14 kotiottelusta vain viisi on päättynyt tappioon, kolmesti varsinaisella peliajalla.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Islandersin alkukausi on ollut synkkä eikä tilanne helpottunut edes pitkän vieraskiertueen jälkeen. Joukkuehenkeä raastavan ja fanien uskoa koetellut 11 ottelun mittainen tappioputki tuli vihdoin päätökseen ja nyt kolmesta edellisestä ottelusta kaksi on ollut voittoja. Tehoja ei löydy ja alakerta on kaukana siitä teräspuolustuksesta, jolla se on vastustajia aikaisemmin piinannut. Sisäisen pistepörssin johtoon riittää Mathew Barzalin 17 pistettä.

Sen lisäksi että Detroit pääsee takaisin kotiin, on myös lisää posia tarjolla. Tyler Bertuzzi nimittäin palaa kokoonpanoon ja hyökkäyksellä tuntuu olevan ero kuin yöllä ja päivällä hänen ollessa poissa. Alakerrasta Troy Stecher on sivussa kuten myös todennäköisesti Marc Staal. Vierailta Ryan Pulockin poissaolo on jättänyt ison aukon puolustukseen.

Detroit on parantanut viime kaudesta runsaasti ja ennen kaikkea se on kotiyleisön edessä saanut parhaat puolensa esiin. Islanders ei muutamasta voitosta huolimatta vieläkään vakuuta ja tässä kohtaa isketäänkin kiinni Detroitin voittoon (60min). ComeOn tarjoaa lätyn suoraan lapaan 2,70 kertoimella, joka isketään takatolpilta sisään. Jos tili on vielä avaamatta, hoituu se helposti tästä.