NHL la 05.11. klo 19:00

Detroit Red Wings - New York Islanders

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ville Husso kannattelee Detroitia – riittääkö suomalaiskassarin urotyöt katkaisemaan Islandersin voittoputken?

Lauantaina NHL:ää päästään nauttimaan jo alkuillasta alkaen, kun Detroit Red Wings isännöi New York Islandersia. Detroitilta on alkukaudesta nähty ajoittain pirteitä esityksiä ja joukkueen uudet hankinnat on päässyt hyvin vauhtiin, mutta vielä on paljon parannettavaa. Islandersin alku oli tuloksellisesti vaikea, mutta nyt joukkue matkaa jo viiden ottelun voittoputkessa ja kuudes on lähellä.

Isännät on aloittanut ailahtelevasti. Pisteitä on kertynyt kiitettävästi ja muun muassa Minnesota ja Washington kaatui yhteismaalierolla 5-2, mutta esimerkiksi Buffalo riepotteli Detroitia lukemin 8-3. Detroitin kohdalla on toki hyvä muistaa, että se on joutunut pelaamaan lähes alusta alkaen ilman kahta top6 hyökkääjää Tyler Bertuzzia ja Jakub Vranaa. Vastapainona kesän hankinnat on aloittanut vahvasti – Dominik Kubalik on kerännyt pisteet 4+8, David Perronilla on kasassa viisi maalia ja Olli Määttä on nostanut osakkeitaan puolustuksessa. Lisäksi Ville Husso on selviytynyt loistavasti ailahtelevan puolustuksen takana.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Islanders on kauden 11 ottelusta hävinnyt neljä. Vastassa on ollut kahdesti Florida ja kertaalleen Tampa Bay sekä New Jersey, joten kokonaisuutena vieraiden alkua voidaan pitää erittäin onnistuneena. Tulosten takaa on kuitenkin syytä huomioida, että maaliodottamat ja toteutuneet maalit eivät ole kovinkaan lähellä toisiaan. Toisin sanoen Islanders on onnistunut 5vs5 pelatessa ylisuorittamaan reippaasti, mikä ei välttämättä kovinkaan kauaa jatku. Toki ei pidä liikaa yllättyä, mikäli esimerkiksi maalivahti Ilya Sorokin jatkaa loistavia otteita ja jatkossakin ryöstää pisteitä joukkueelleen.

NHL

@NHL
Ilya. Sorokin. 🤯

Seems like he makes a highlight-reel stop like this every other game!

Vaikka Detroitin pistesaldo on kelvollinen, ei sen peliesitykset ole vielä vakuuttanut Uhmapelaajia. Hyviäkin esityksiä on mahtunut mukaan, mutta edelleen puolustuspäässä se on ajoittain todella isoissa ongelmissa. Alkuillan pelivalintana toimii Islandersin lopullinen voitto(ML). Vielä perjantai-iltana MrGreeniltä on tarjolla 1,86 kerrointa, joka poimitaan keskitason panoksella. Detroit on lisäksi peluuttanut maalivahteja melko tasaisesti, joten Alex Nedeljkovicin peluuttamiselle kannattaa jättää pieni mahdollisuus. Mikäli Husso huilaa, maistuu veto entistäkin paremmin.