la 06.04. klo 02:00

Detroit Red Wings - New York Rangers

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Itäisen konferenssin viimeiset pudotuspelipaikat ei tunnu kelpaavan kenellekään – jatkuuko Detroitin vaikeudet Rangersin tulivoimaista hyökkäystä vastaan?

Runkosarjan loppusuoralla taistelu pudotuspelipaikoista käy kiivaana ja perjantain sekä lauantain välisenä yönä Detroit Red Wings taistelee jälleen valtavista pisteistä New York Rangersia vastaan. Rangers on oman paikkansa jo varmistanut, mutta lopulliset sijoitukset on toki yhä auki. Detroit sai vihdoin tappioputken poikki, mutta tähän taistoon se lähtee jälleen altavastaajana.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroit oli jo kovaa kyytiä menossa pudotuspeleihin pitkän tauon jälkeen, mutta maaliskuu oli suorastaan katastrofaalinen ja tappioita sateli jatkuvasti. Tällä hetkellä Itäisen konferenssin viimeisistä paikoista käy kovaa kilpaa myös Washington, Philadelphia, New York Islanders sekä Pittsburgh. Detroit ei ole esimerkiksi maaliodottamien valossa tällä kaudella loistanut, mutta isossa kuvassa tehokas viimeistely on kantanut pitkälle. Viimeisistä esityksistä hieman uskoa antaa se, että Floridaa vastaan irtosi piste ja viimeisimpänä kaatui Tampa Bay lukemin 4-2.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
With 2:40 to play in the 3rd...

David Perron nets the go-ahead goal, our @xfinity game-changing moment! 🙌

Rangers on ollut tasaisen laadukas ja vierailla on ehdottomasti kaikki avaimet mennä aivan päätyyn saakka. Joukkueesta löytyy aivan NHL:n eliittiin kuuluvia yksilöitä jokaiselta pelipaikalta ja esimerkiksi Artemi Panarinilla on 76 ottelun jälkeen saldona hurjat tehot 45+65. Lisäksi yksi iso syy menestykselle on ollut loistavat erikoistilanteet – ylivoimalla vieraat löytyy sijalta 4. ja alivoima on sarjan kolmanneksi parasta. Viime aikoina Rangers on päästänyt melko runsaasti maaleja, mutta voittoja on silti irronnut tehokkaan hyökkäyspelin ansiosta.

New York Rangers

@NYRangers
CHAA-CHING. 🍞 on the 💰

Tällä kerralla otetaan koppi Rangersin maalimääristä ja lapulle otetaan vieraiden yli 3,5 maalia varsinaisella peliajalla. Detroitin ykköstavoitteena on vahva viisikkopuolustus, mutta se ei varsinaisesti kuulu isäntien vahvuuksiin ja jatkuvasti Detroit antaa vastustajilleen valtavan määrän laukaisupaikkoja. Kolmosvahtina kauteen lähtenyt Alex Lyon on maalilla pystynyt ajoittain pitämään joukkuetta pystyssä, mutta Rangersin hyökkäys rullaa tällä hetkellä sen verran vakuuttavalla tasolla, että riittävät paikat on varmasti tarjolla.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – New York Rangers yli 3,5(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.