NHL to 01.02. klo 02:00

Detroit Red Wings - Ottawa Senators

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuuma taisto Detroitin ja Ottawan välillä – ratkeaako paremmuus tolppien välissä?

NHL:ssä ollaan hiljalleen jäämässä pienelle tauolle, mutta vielä keskiviikon ja torstain välisenä yönä päästään nauttimaan Detroit Red Wingsin ja Ottawa Senatorsin välisestä mittelöstä. Kaksikon odotettiin taistelevan samoista sijoista ja paikasta pudotuspeleihin, mutta toistaiseksi vain Detroit on pystynyt vastaamaan haasteeseen. Tunteikas ja viihdyttävä taisto on varmasti luvassa!

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Joulukuussa näytti siltä, että Detroit olisi kovaa kyytiä jäämässä jalkoihin, mutta hiljattain kelkka on saatu käännettyä täysin ja viime aikoina on tullut isoja pisteitä jatkuvalla syötöllä. Viimeisistä kuudesta ottelusta on tullut neljä voittoa ja yksi tappio jatkoajalla. Maalintekovoimaa Detroitilta on löytynyt laajalta rintamalta läpi kauden, mutta isoa asia on se, että alakerta on saatu parempaan kuntoon ja maalilla Alex Lyon on ollut loistava. Patrick Kane on edelleen sivussa, mutta hänen pitäisi olla pelikunnossa taas All Star -tauon jälkeen.

NHL

@NHL
Stellar Stops 🚫

@pepsi Goalies of the Week

Itäisen konferenssin hänniltä löytyvä Ottawa on saanut pistetahtia hieman ylöspäin viime aikoina, mutta varsinaiset kovat päänahat vielä puuttuu. Viimeisin voitto Nashvillestä näytti pitkästä aikaa luonnetta, kun täyden sortumisen sijaan Ottawa nousi kolmen maalin takaa voittoon jatkoajalla. Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että vieraiden maalivahtipeli on tällä hetkellä todella epävarmaa. Joonas Korpisalo pelasi Nashvilleä vastaan hyvin päästyään sisään toisessa erässä, mutta koko kausi on ollut pahasti miinusmerkkinen ja esimerkiksi New York Rangersia vastaan hänet tykitettiin vaihtoon.

Ottawa Senators

@Senators
Elmo, buddy, you are not going to believe the angle on this OT winner

Elmo

@elmo
Elmo is just checking in! How is everybody doing?

Ottawalla kenties suurin alamäki on jo vältetty ja suunta on ylöspäin, mutta Uhmapelaajilta ei löydy vielä riittävästi luottoa jotta vedot lähtisi vieraille. Ottawalla on laadukkaita yksilöitä, mutta kovinkaan monella osa-alueella se ei lopulta etua saa. Detroit on ollut erikoistilanteissa selvästi kaksikosta vahvempi ja Lyonin johdolla maalivahtipeli on tällä hetkellä valovuoden edellä. Lapulle otetaan suoraa kotivoittoa(1×2).

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Detroitille(1×2), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Detroit Red Wings” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Kertoimet ottelulleDetroit Red Wings - Ottawa Senators01.02.2024