NHL la 23.04. klo 19:30

Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins

Löytyykö Detroitilta avaimet yllätykseen, vai iskeekö Pittsburgh jälleen rumat lukemat taululle?

Lauantaina päästään jälleen nauttimaan NHL:n parissa heti alkuillasta lähtien ja mikä parasta, Yle näyttää Detroit Red Wingsin ja Pittsburghin välisen matsin ilmaiseksi. Mitä ottelun laatuun tulee, ei odotuksia kannata valitettavasti liian korkealla asettaa, sillä tasoero on valtava. Detroit on tällä hetkellä erittäin ailahteleva joukkue, joten mitä vaan voi olla luvassa.

Detroitin kausi on pian ohi, mutta vastustajien osalta voisi kuvitella, että viime aikoina joukkueella on ollut pudotuspelit käynnissä. Edellisten viiden ottelun aikana Detroit on kohdannut Carolinan, Rangersin, Tampa Bayn ja Floridan kahdesti. Muutama makoisa yllätys on mahtunut mukaan, sillä Carolinan sekä Tampa Bayn kaatui vieraissa. Kolmessa muussa ottelussa tulokset oli enemmän odotetun kaltaisia ja pelillisesti Detroit oli odotetusti altavastaajana. Paineettomuus on plussaa, mutta jälleen odotukset on alhaalla, varsinkin kun ykkössentteri ja sisäisen pistepörssin johtaja Dylan Larkin on loput otteluista sivussa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Pittsburgh on ollut kaukana parhaasta vireestä eikä peräkkäisiä voittoja ole sattunut kohdalle, mutta nyt on loistava sauma nostattaa itseluottamusta. Kaksi edellistä ottelua Bostonia vastaan toi tiukan tappion lukemin 1-2 ja viimeisimpänä vakuuttavan voiton lukemin 4-0. Nyt olisi niin sanotut helpot pisteet tarjolla, mutta Detroitin muutama yllätysvoitto on varmasti pistetty merkille myös vieraiden leirissä. Tristan Jarryn poissaolo toki heikentää maalivahtiosastoa, mutta Pittsburgh on kaikilla osa-alueilla sen verran edellä, että se tuskin joutuu sinnittelemään maalivahtipelin varassa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin noin kuukausi takaperin ja tuolloin Pittsburgh möyhensi Detroitin täysin lukemin 11-2. Detroitin osalta vaara totaaliselle romahdukselle on aina olemassa ja se on nähty tällä kaudella monta kertaa. Jos Pittsburgh ei lähde takki auki, pitäisi pisteiden lähteä vieraiden mukaan vaivatta. Kupongille ruksitaan Pittsburghia -1,5 tasoituksella, jolle Bet365 tarjoaa 1,90 kerrointa. Jos korkeat kertoimet houkuttelee, voi myös suurempia tasoituksia harkita.

10 euroa pelirahaa