NHL ke 05.01. klo 02:30

Detroit Red Wings - San Jose Sharks

Sharksin alakerrasta on tehty reikäjuustoa viime otteluissa! Saako Detroit hyökkäyksen rullaamaan kahden vaisun ottelun jälkeen?

Tulevana yönä heikosti tauolta palannut Detroit Red Wings saa vihdoin oman tasoisensa vastustajan, kun vieraaksi saapuu San Jose Sharks. Kuten kertoimista voi päätellä, on tasoero minimissään. Tässä kohtaa Detroitin kotietu ja Sharksin kysymysmerkin alla oleva maalivahtitilanne kääntää katseet kohti isäntiä.

Detroit on ottanut pitkälti tulokkaiden Lucas Raymondin ja Moritz Seiderin johdolla harppauksen eteenpäin viime kaudesta, mutta edelleen ailahtelevuus on joukkueen riesana. Suurimman osan kautta Detroit on kotikaukalossa pystynyt haastamaan myös kärkijoukkueita, mutta vieraissa puolestaan ongelmat kertautuu. Tauon jälkeen kotiluolassa vastaan on asettunut selvästi vahvemmat Washington ja Boston, joten tappioista ei kannata vielä liikaa johtopäätöksiä vetää, vaikkakin hyökkäyspelin kanssa joukkue on ollut pahasti unessa eikä ylivoimapelissä muutokset ole tuonut tulosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Sharksin kausi on sujunut pitkälti samaa rataa isäntien kanssa, mutta viime ajat ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Viimeiset kahdeksan matsia on tuonut neljä voittoa, mutta peräti seitsemän matsia Sharks on päässyt pelaamaan kotona. Lisäksi kaksi voitoista on tullut häntäpäässä räpiköiviä Arizonaa ja Philadelphiaa vastaan vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Alakerta on herättänyt suurta huolta Adin Hillin ollessa sivussa. Sarjan huonoimman hyökkäyksen omaava Arizona takoi taululle seitsemän maalia ja viimeisimmässä matsissa Pittsburgh möyhensi Sharksin lukemin 8-5. Avauserässä James Reimer haki kiekon selkänsä takaa peräti kuudesti. Toisessa erässä debyyttinsä tehnyt Zachary Sawchenko antoi joukkueelle mahdollisuuden nousta otteluun mukaan, joten palkintona voisi olla uran ensimmäinen startti NHL:ssä. Maalivahtipeli ei itsessään ole ollut isossa kuvassa ongelma, mutta Reimerillä on muutama heikko matsi alla ja Sawchenkon osalta näytöt on vielä todella vähissä.

Detroitilla on takana kaksi selvästi vahvempaa vastusta, jotka ennen kaikkea osaa puolustaa. Nyt sille aukeaa loistava sauma saada hyökkäys takaisin raiteille ja maalihanat aukia. Erikoistilanteissa etu on Sharksilla, mutta epäselvä maalivahtitilanne on tässä kohtaa suurin kysymysmerkki. Vetojen osalta käännytään vahvaksi kotijoukkueeksi muodostuneen Detroitin suuntaan. Päivän edetessä kannattaa selata vielä buukkereita läpi, sillä tasaiseen matsiin varmasti löytyy eriäviä mielipiteitä.

10 euroa pelirahaa