to 25.11. klo 02:30

Detroit Red Wings - St. Louis Blues

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Detroitin puolustus ei vakuuta! St. Louisia vastaan maalijuhlat luvassa?

Detroit Red Wings palaa epäonnistuneen vierasreissun jälkeen takaisin kotikaukaloon, jossa se isännöi St. Louis Bluesia. St. Louisin hurja pistetahti on odotetusti hidastunut, mutta se lähtee silti ennakkosuosikkina myös vieraissa. Vetojen osalta ideaa haetaan maalimääristä Detroitin heikon puolustuksen kustannuksella.

Detroitin kausi on pitänyt sisällään paljon ailahtelua ja viimeisimpänä hyvä jakso vaihtui nopeasti tappioputkeksi. Neljän ottelun vieraskiertue toi ainoastaan yhden pisteen Arizona Coyotesia vastaan, eli pettymyksestä voidaan puhua. Suurin ongelma tällä kaudella on ollut puolustuspelaaminen, joka on ollut aivan sarjan häntäpään tasolla. Neljässä vierasottelussa vastustajat teki peräti kolmesti viisi maalia. Hyökkäyssuuntaan paikkoja aukeaa tarvittavasti, mutta viimeistely on edelleen pitkälti ykkösketjun varassa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

St. Louisin hurja alku on odotetusti hidastunut, sillä joukkueen pelillinen taso on ollut noin keskitason luokkaa. Tehokas ylivoima on ollut osaltaan tuomassa menestystä ja se voi olla ratkaisevassa asemassa myös ensi yönä, sillä erikoistilanteissa vertailu kääntyy selvästi vieraille. 5vs5 pelattaessa maaliodottamat jää 50 pinnan alapuolelle, mutta hyvä maalivahtipeli on ollut St. Louisin tukena heikkoina hetkinä.

St. Louis saa otteluun ennakkosuosikin aseman, mutta Detroitin kertoimia voi harkita peleille, sillä aivan niin huono se ei ole mitä edelliset vieraspelit antaa ymmärtää. Pelivalinnan osalta overi vetää enemmän puoleensa – St. Louisin alakerta päästää sen verran paikkoja, että Detroit hieman paremmalla viimeistelyllä pystyy sitä rokottamaan. Detroitin puolustus on ollut hataralla pohjalla jo pidempään ja etenkin alivoimalla sille voi olla ongelmia luvassa. Lapulle valitaan yli 5,5 maalia, mutta panos pidetään maltillisena.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!