NHL pe 15.10. klo 02:30

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tampa Bay esiintyi heikosti avausottelussa!

Tulevana yönä Detroit Red Wings avaa kauden kotikaukalossa, kun sitä vastaan asettuu kahdella edellisellä kaudella mestaruuteen marssinut Tampa Bay Lightning. Vieraiden ensimmäinen ottelu oli sen verran surkea suoritus, että hallitsevalla mestarilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla ryminällä kaukaloon. Suuresta tasoerosta huolimatta murskavoittoa tuskin on vieraille luvassa.

Steve Yzermanin Detroit otti kesällä jälleen askeleita kohti parempaa tulevaisuutta. Viime kausi oli odotetusti vaisu, mutta hiljalleen Yzerman on saanut muovattua joukkuetta kohti haluamaansa. Kokoonpanoon on saatu raivattua lisää tilaa nuorille pelaajille, joista suurimmat katseet kohdistuvat hyökkääjä Lucas Raymondiin ja puolustaja Moritz Seideriin. Tulokaskaudesta huolimatta kummallekin voidaan povata varsin suurta roolia. Joukkuetta on saatu vahvistettua muun muassa Nick Leddyn, Pius Suterin ja Alex Nedjelkovicin hankinnoilla. Maalivahti Nedjelkovicin potentiaali nähtiin viime kaudella, mutta tosin nyt edessä olevat pelaajat ovat selvästi heikompia. Vaikka Detroitilta voidaan odottaa viime kautta parempaa suoriutumista, ei se silti täysin murheitta kauteen pääse, sillä suureen tulosvastuuseen toivottu Jakub Vrana on useamman kuukauden sivussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Tampa Bay päätti edellisen kauden toiseen peräkkäiseen mestaruuteen ja on yksi suurimmista suosikeista myös tällä kaudella. Joukkueen kärkinimet ovat aivan sarjan parhaimmistoa ja kassari Andrei Vasilevskin johdolla Tampa Bayn voidaan odottaa voittavan myös otteluita, joissa se ei pelaa parhaalla tasolla. Muun muassa koko kolmoskenttä meni uusiksi Yanni Gourden, Barclay Goodrowin ja Blake Colemanin poistuttua, mutta esimerkiksi Pierre-Edouard Bellemarea voidaan pitää kelvollisena vahvituksena alakenttiin. Sen lisäksi Nikita Kucherovin taikatempuista päästään tällä kertaa nauttimaan jo heti kauden alusta alkaen.

Tampa Bay avasi kauden Pittsburgh Penguinsia vastaan ja monet odottivat suvereenia esitystä jo heti alkuun, mutta toisin kävi. Useiden tähtipelaajien poissaolosta huolimatta Pittsburgh vei ottelun nimiinsä lukemin 2-6 ja vieläpä täysin ansaitusti. Vierailla on siis kasvojen pesun paikka.

Perustasoero kaksikon välillä on valtava, mutta ei suuremmin yllättäisi mikäli voittajaa ratkottaisiin maltillisissa lukemissa. Vranan poissaolo syö Detroitin iskukykyä ja joukkue varmasti tiedostaa ettei se maalintekokilpailussa pysty taistelemaan. Pelivalinnaksi valitaan alle kuusi maalia varsinaisella peliajalla, joka palauttaa panoksen maalimäärän jäädessä tasan kuuteen.