ma 22.01. klo 02:00

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kovavireiset jengit vastakkain – pystyykö Detroit katkaisemaan vieraiden voittoputken, vai onko Tampa Bayn tähtiloisto liikaa?

NHL:ssä tarjoillaan tulevana yönä Itäisen konferenssin pudotuspelitaiston osalta mielenkiintoinen matsi, kun vahvassa vireessä olevat Detroit Red Wings ja Tampa Bay Lightning ottavat yhteen. Tampa Baylla on tällä hetkellä pieni etu isäntiin nähden, sillä vierailla on kaksi pistettä enemmän ja yksi matsi vähemmän pelattuna.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroitin kausi on ollut plusmerkkinen, mutta tasaisuutta joukkue edelleen kaipaa. Vaikean jakson jälkeen tammikuu on sujunut loistavasti, kun yhdeksästä ottelusta on tullut seitsemän voittoa ja ainoa pisteetön ilta nähtiin viimeisimmässä vierailussa Carolinaa vastaan. Suurin yksittäinen syy kelkan kääntymiselle on ollut Alex Lyonin paluu kaukaloon. Kauteen kolmosvahtina lähtenyt kassari on esiintynyt erittäin vahvasti ja tällä hetkellä startteja satelee ottelusta toiseen Ville Husson ollessa loukkaantuneena. Maalintekovoimaa Detroitilta löytyy laajalta säteeltä, mutta Patrick Kanen poissaolosta on silti annettava miinusta.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
Pass. Shoot. Score.

Tampa Baylla menestysvuodet on vaatineet veronsa ja tällä kaudella jopa pudotuspelipaikan kanssa voi tehdä tiukkaa. Tällä hetkellä vieraiden peli kuitenkin on taas iskussa ja alla on viisi peräkkäistä voittoa. Voitoista neljä Tampa Bay pääsi nappaamaan kotiyleisön edessä ja lauantai-iltana Buffalo kaatui vieraissa lukemin 1-3. Tampa Bayn vahvuus on yhä se, että sen tähtipelaajat on aivan sarjan kirkkainta kärkeä. Brayden Point lähestyy 50 pisteen rajaa ja Nikita Kucherov löytyy pistepörssin toiselta sijalta hävyttömillä tehoilla 28+47.

Tampa Bay Lightning

@TBLightning
#BOLTSWIN FIVE IN A ROW!!!

Matsiin lähdetään maalijuhlat mielessä ja lapulle otetaan yli 6,5 maalia varsinaisella peliajalla. Detroitilta löytyy ennen kaikkea useampi ketju jotka pystyy paikkoja väsäämään ja Tampa Baylla puolestaan tähtiloistoa löytyy yhä muun muassa sarjan parhaan ylivoiman muodossa. Lisäksi kummankaan joukkueen puolustuspään lukemat ei ole parhaasta päästä, vaikkakin tolppien väliin saadaan varsin laadukas taisto Lyonin ja Andrei Vasilevskin välille.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Detroit Red Wings-Tampa Bay Lightning yli 6,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Detroit Red Wings-Tampa Bay Lightning yli 6,5 maalia(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.