NHL la 26.03. klo 18:30

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

Tampa Baylle tarjolla loistava mahdollisuus availla maalihanoja!

Lauantaina on jälleen luvassa NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan, kun Detroit Red Wings saa vastaansa Tampa Bay Lightningin. Lähtökohdat on erittäin selvät – Tampa Bay tulee painostamaan ja Detroit toivoo maalivahtipelin kestävän. Isäntien maalivahtiosasto on kuitenkin ollut viime aikoina kaikkea muuta kuin vakuuttava, joten vaikea ilta on luvassa. Kaksikon kohdatessa kuun alussa Tampa Bay vei vahvan erikoistilannepelaamisen turvin voiton lukemin 3-1.

Detroitilla on synkkä jakso käynnissä. Viimeisistä 10 ottelusta se on onnistunut voittamaan ainoastaan kaksi ja toinen voitoista tuli heikkotasoista Philadelphiaa vastaan. Hyökkäyspäässä isännät pystyy tekemään tuhoa ja siltä löytyy kaksi ihan kelvollista ketjua tuloksentekoon, mutta alakerta on tällä hetkellä valtava ongelma. Puolustuspeli on surkealla tasolla ja kauden edetessä myös maalivahtiosasto taso on romahtanut muun joukkueen mukana.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ei ole helppoa myöskään hallitsevalla mestarilla. Odotuksiin nähden pelaaminen ei ole lähelläkään parasta tasoa ja viime aikoina tappioita on sadellut aivan liikaa. Viimeisistä kahdeksasta ottelusta Tampa Bay on hävinnyt kuusi, joista viisi vieraissa. Vielä ei ole aihetta paniikkiin, sillä vastassa on ollut useita kovatasoisia joukkueita ja tappioista kolme viimeistä tuli maalin erolla. Kurssi on kuitenkin saatava nopeasti kääntymään. Viimeaikaisten tappioiden myötä aliarvioinnille ja sitä kautta laiskalle pelaamiselle ei pitäisi olla pelkoa.

Kotietu ja Tampa Bayn heikko vire ovat ainoita asioita, jotka tasoittavat lähtökohtia hieman Detroitin suuntaan. Tasoero on kuitenkin valtava jokaisella osa-alueella. Tampa Bayn maalihanat on ollut tukossa, joten Detroitin tasoista jengiä vastaan vieraat tulee antamaan kovaa painetta läpi ottelun. Heikotkin joukkueet saa Detroitin mankeliin omalla alueella, joten ei tarvitse arvailla pystyykö nälkäinen Tampa Bay siihen. Vetojen osalta haetaan loppua Tampa Bayn pienoiselle tappioputkelle vähintään kahden maalin erolla. Jos vieraat saa homman rullaamaan, voi taululla olla illan päätteeksi todella rumat lukemat.

10 euroa pelirahaa