NHL pe 13.01. klo 03:00

Detroit Red Wings - Toronto Maple Leafs

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Toronton ykköstykki mahdollisesti sivussa! Johdattaako Ville Husso Detroitin voittoon?

Tulevana yönä Detroit Red Wings ja Toronto Maple Leafs ottavat jälleen yhteen. Joukkueet kohtasi edellisen kerran vajaa viikko sitten ja silloin Toronto vei voiton lukemin 4-1. Toronto on jälleen suosikki, mutta nyt tilanne on Detroitille huomattavasti parempi mitä se oli edellisessä kohtaamisessa. Silloin Detroit pelasi vieraissa ja myös lepoetu oli Toronton puolella, mutta nyt tilanne on päinvastainen.

Detroit on ollut ailahteleva joukkue viime aikoina. Tulokset ei mairittele – monesti se on onnistunut pelaamaan kelvollisesti tasakentällisin, mutta heikko suoritustaso erikoistilanteissa on maksanut pisteitä. Viimeisin ottelu Winnipegiä vastaan oli Detroitilta pelillisesti heikko, mutta sen onneksi Connor Hellebuyckilla ei ollut paras päivä tolppien välissä. Detroitin maalilla Ville Husso ei ole viime aikoina ollut alkukauden veroisessa iskussa, mutta Winnipegiä vastaan hän piti joukkuetta pystyssä viidestä päästetystä maalista huolimatta.

Toronto ei ole viime aikoina aivan parhaassa iskussa ollut oman päädyn osalta, mutta nyt tilanne näyttää taas jo paremmalta ja se nappasi viime yönä kolmannen peräkkäisen voiton, kun Nashville kaatui lukemin 2-1. Toronton tulivoima on sarjan kärkitasoa, mutta sekin kokee kovan kolauksen mikäli Auston Matthews on edellisen yön tavoin sivussa. Toki hänen lisäksi joukkueesta löytyy vielä peräti kolme muuta pelaajaa, jotka ovat kerännyt jo yli 40 tehopistettä.

Toronto Maple Leafs

@MapleLeafs
THOSE MAGIC MITTS!!! 🪄

Detroitilla puolestaan loukkaantumistilanne alkaa näyttämään taas paremmalta, sillä se on hiljattain saanut tärkeät hyökkääjät Tyler Bertuzzin ja Robby Fabbrin takaisin kokoonpanoon. Uhmapelaajat näkee Detroitilla markkinaa vahvemmat mahdollisuudet haastaa Toronton ja siispä lapulle otetaan maltillinen testi suoran kotivoiton muodossa. Panoksen kanssa kannattaa pitää maltti mukana.