ke 10.04. klo 02:00

Detroit Red Wings - Washington Capitals

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tästä ei panokset enää kasva – vieläkö Washington löytää seuraavan vaihteen, vai meneekö runkosarjan loppu täysin penkin alle?

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä NHL:ssä tarjoillaan äärimmäisen suurten panosten ottelu, kun Detroit Red Wings sekä Washington Capitals ottavat yhteen. Itäisen konferenssin viimeiset jatkopaikat on äärimmäisen tiukassa ja matsiin lähdettäessä Detroit on pisteen verran edellä. Joukkueet kohtasi edellisen kerran maaliskuun lopulla ja tuolloin Washington nappasi lisäpisteen jatkoajan päätteeksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 100€ arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Detroit on kulkenut melkoista vuoristorataa, mutta surkeasta maaliskuusta huolimatta isännillä on edelleen avaimet omissa käsissä. Vire ei ole loistava, mutta viimeisimpien matsien sekaan mahtuu voitot Tampa Baysta sekä Buffalosta. Ykkösvahti Ville Husso on ollut jo pitkään loukkaantuneena, mutta viime kaudella Floridan pudotuspeleihin kantanut Alex Lyon on täyttänyt saappaat loistavasti. Lisäksi kauden mittaan pariin otteeseen sivussa ollut Dylan Larkin on taas kunnossa ja kapteeni on kiistatta joukkueen tärkein yksittäinen palanen.

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
Patrick Kane splits the d & nets today's @xfinity game-changing moment! 🔥

Washingtonin osalta peli ei missään nimessä ole vielä menetetty, mutta juuri huonoimmalla mahdollisella hetkellä vieraiden kone on alkanut yskimään. Aikaisemmin mainitun keskinäisen kohtaamisen jälkeen Washington on pelannut kuusi ottelua häviten niistä jokaisen. Vastassa on ollut muutama todella laadukas joukkue, mutta esimerkiksi Buffaloa ja Ottawaa vastaan olisi pitänyt pystyä nappaamaan enemmän kuin yhteensä yksi piste. Erikoistilannepelaamisessa Washington jää tässä parivaljakossa kakkoseksi – molempien alivoima on keskikastin tuntumassa, mutta isäntien ylivoima on ollut tehokkaampaa.

Washington Capitals

@Capitals
Final in overtime

#CapsSens

Tällä kerralla vedot haetaan maalimääristä ja lapulle napataan alle 5,5 maalia. Washington on ollut hyökkäyssuuntaan tehoton, kun puolestaan Detroit on viimeistellyt kovalla prosentilla – kotijoukkue ei kuitenkaan maalipaikkoja varsinaisesti liukuhihnalta luo. Sen lisäksi valtavat panokset tulee varmasti näkymään joukkueiden lähestymisessä ja tiivis viisikkopuolustus tulee olemaan prioriteettilistalla ykkösenä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Detroit Red Wings – Washington Capitals alle 5,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.