ti 12.01. klo 21:45

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt

DFB Pokalissa herkullinen kamppailu – poikkeuksellisen isokertoiminen pelivalinta otteluun

DFB Pokaali palaa tulisella kohtaamisella, kun Bayer Leverkusen isännöi Eintracht Frankfurtia. Molemmat joukkueet ovat olleet enimmäkseen hyviä tällä kaudella ja Eintracht veti pidemmän korren noin viikko sitten joukkueiden välisessä kohtaamisessa 2-1 lukemin. Miten käy tänään?

Nadiem Amirilta kelpo osuma edellisessä ottelussa

Leverkusen aloitti sarjan haparoiden, mutta paransi peliä merkittävästi. Viimeiset kolme tulosta ovat kuitenkin olleet huonoja ja sekaan mahtuu äskettäinen tasapeli Werder Bremenin kanssa sekä tappiot Bayern Münchenille ja Eintracht Frankfurtille.

Poissaolojen rintamalla on Leverkusenilla edelleen sivussa useita pelaajia kuten Karim Bellarabi, Mitchell Weiser, Charles Aranguiz, Exequiel Palacios, Paulinho, Santiago Arias sekä Sven Bender. Eintrachtilla oli sen sijan sivussa vain Ragnar Ache alustavien tietojen mukaan, mutta Filip Kostic on niin ikään sivussa. Kostic on todella tärkeä palanen systeemissä ja valmentaja Adi Hütter ei paljastanut korvataanko hänet like-for-like vai vaihtuuko systeemi hieman.

Peter Bosz sen sijan paljasti, että Florian Wirtz lepää ottelun, mutta Lars Bender on mukana. Viime ottelu joukkueiden välillä oli todella avointa peliä, mutta Eintracht Frankfurt loi hieman enemmän laadukkaita tontteja. Kosticin poissaoloa ei voi olla huomioimatta, mutta ilman Wirtziä ei Leverkusen myöskään kiinnosta näillä kertoimilla. Ottelu on kenties pykälän konservatiivisempi kuin viime kohtaaminen, mutta maalimäärät ovat niin ikään todella kohdillaan.

Pelivalinta otteluun löytyi joka tapauksessa. Viime ottelu oli tasainen ja Cup-ottelut ovat aina hieman omanlaisensa. Kenties hermoja on kerrasta poikki mentaliteetin takia enemmän. Pelivalinta otteluun on Bet365 selkeä markkinatoppi tasapelin suhteen. Nämä ison kertoimen valinnat ovat aina riskejä ja hieman hakuammuntoja, mutta kertoimien ja lähtökohtien perusteella on tämä järkevin valinta.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleLeverkusen - Eintracht Frankfurt12.01.2021