DFB Pokal ti 02.03. klo 21:45

Mönchengladbach - Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

DFB Pokal tarjoaa todella herkullisen taistelun Gladbachin ja Dortmundin välillä – monta tarinaa työn alla

DFB Pokalissa nähdään todella merkittävä kohtaaminen Borussia Mönchengladbachin ja Borussia Dortmundin välillä. Gladbachin vire on ollut viimeisten otteluiden ajan synkkääkin synkempi ja Dortmund on sen sijan löytänyt virettä. Lisää mielenkiintoa lisää se, että Marco Rose siirtyy ensi kaudella Dortmundin peräsimeen ja Edin Terzic koittaa varmasti lisätä vastaavasti omaa markkina-arvoaan hyvällä cup-runilla. Miltä ottelu siis näyttää ennakkoon?

Muutamia merkittäviä poissaoloja on ottelun alla joihin on syytä kiinnittää huomiota. Gladbachilla on sivussa joukkueen paras maalintekijä Lars Stindl sekä Stefan Lainer. Ei kuitenkaan mitään korvaamatonta. Tobias Sippel avaa Gladbachin maalilla. Dortmundilla on sen sijan sivuss Thomas Delaney, Axel Witsel ja Manuel Akanji. Käytännössä siis todella iso osa joukkueen selkärankaa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Voisi kuvitella, että Mahmoud Dahoud ja Jude Bellingham aloittavat keskikentän pohjalla. Ongelmana on, että kumpikaan ei varsinaisesti ole se pelaaja joka tuo tasapainoa alakertaan omalla olemuksellaan.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Pokal ready! 🏆

🆚 Gladbach
🏆 DFB-Pokal
🗓️ 3/2/21
⏰ 2:45 PM ET / 19:45 GMT / 20:45 CET

Molemmilla joukkueilla on kova hinku voittaa kilpailu varsinkin penkkien takana. Gladbachilla alkaa kuitenkin kaikki muu hiljalleen lipsumaan omista käsistä. Cup-otteluissa saattaa aina tulla jotain kierrätystä ja markkina odottaa todella runsansmaalista ottelua. Tämän näkemyksen voi kompata, mutta 3.25-3.50 linja ei kuitenkaan maistu cup matsiin.

Markkina on painanut Dortmundia runsaasti ja Erling Haaland sekä Jadon Sancho ovat olleet vireessä. Itse olen edelleen varsin Gladbach myönteinen näillä poissaoloilla ja näillä kertoimilla kaikesta huolimatta. Lapulle siis Gladbachin +0.5 AH tai DC (1x).

Keskikentän takia olisin muuten ehkä enemmän innoissani, mutta cup matseihin tulee aina omat muuttujansa. Tämän takia säilyy panostaso konservatiivisena. Yksi mahdollinen ylimääräinen idea on toisen jakson maalimäärät livestä. Vähämaalinen eka niin kiinnostaa overit, jos maaleja tulee rutkasti niin pääsee ehkä tykittämään alle.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Gladbach ✅ Dortmund ✅

Wherever he plays, Marco #Reus scores bangers 💥 #BMGBVB