DFB Pokal ke 03.03. klo 21:45

RB Leipzig - Wolfsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Unelma kohti Berliiniä päättyy tänään joko RB Leipzigin tai Wolfsburgin osalta

DFB Pokal tarjoaa jälleen mielenkiintoisen parin, kun RB Leipzig ja Wolfsburg pyrkivät jatkamaan polkuaan kohti finaalia, joka pelataan Bernliinissä. Tasainen ottelu on joka tapauksessa ennakkoon luvassa. Molemmissa joukkueissa on rutkasti laatua ja sisäänhakattu systeemi. Voi kenties jopa olla, että Julian Nagelsmann joutuu muuttamaan lähestymistään hieman.

Tietojen mukaan on Leipzigilla sivussa Angelino + parit pitkäaikaiset. Marcel Sabitzer ja Dayot Upamecano ovat hieman epävarmoja. Wolfsburgin osalta on Josip Brekalo epävarma. Hänellä on ollut vaivoja polven kanssa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Cupissa on kyseessä aina kaikki tai ei mitään, kuten Wolfsburgin valmentaja Oliver Glasner sanoi. Nagelsmann ei ole myöskään tunnettu siitä, että hän pakittelisi liikaa. Wolfsburgin linjat puolustavat hyvin sekä tiiviisti, ja he eivät ole päästäneet maalia kahdeksaan peliin. Sille tulee todennäköisesti stoppi nyt. Maxence Lacroix on ollut kuitenkin erinomainen puolustuksen keskustassa ja häntä kannattaa seurata tarkasti. Yksi parhaista ellei paras toppari Bundesliigassa tällä kaudella.

Kaksi joukkuetta, jotka haluavat pelata, mutta ovat hyvin valmennettuja on hankala yhtälö aina. Cup-peleissä ei varmaa tietoa avareista ja tieto rajallista. Samalla voi maalimäärät olla mitä tahansa riippuen siitä millä aikajanalla olemme. En näe sillä rintamalla oikein mitään, missä olisi järkeä. Pelivalinta kuitenkin löytyi.

Idea on BTTS (molemmat joukkueet tekevät maalin) panostus cup peleihin on ohutta ja tämä ottelu voi päättyä 2-2 tai 0-0. Riippuu avauksista, detaljeista ja toteutuksesta. Tuntuu kuitenkin varsin todennäköiseltä, että nähdään kaksi tai kolme maalia, ja luotetaan siihen, että molemmat tekisivät yhden. Tämä riittää peliksi asti. Pientä lisäjännitystä järkevältä pohjalta. Liikaa epävarmuutta kuitenkin tekemään isompia liikkeitä.