CS ma 22.11. klo 16:00

Dignitas - BLINK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

rigoN:n aimilla varustettu BLINK kohtaa vaikeroivan Dignitaksen

Pinnacle Fall Seriesin päivän loppupuolen ottelut tarjoavat täysin yhtä mielenkiintoisia otteluita kuin aamun väännötkin. Yksi iltapäivän mielenkiintoisimmista otteluista alkaa nimittäin klo: 16:00, ja siinä ruotsalaisjoukkue Dignitas saa vastaansa äärimmäisen tulivoimaisen Albaniasta kotoisin olevan BLINK:n. Joukkue on neljän albanialaispelaajan lisäksi vahvistettu sveitsiläispelaaja Rigon ‘rigoN’ Gashilla.

BLINK on viimeisestä kymmenestä ottelustaan voittanut peräti kahdeksan ottelua, joiden aikana joukkue on kärsinyt tappiot ainoastaan Eternal Firelle sekä Sproutille. Voittoja on napsunut mm. 1WIN:stä, DBL PONEY:stä sekä alemman tason tanskalaisjoukkueista. BLINK:n vire on suuntautunut selvästi ylöspäin, mikä näyttäisi johdattavan joukkuetta ensimmäiseen “kovatasoiseen” vastustajaansa isolla itseluottamuksella. Toki joukkueen tiukka tappio turkkilaisjoukkue Eternal Firelle voidaan jo laskea kovatasoiseksi, mutta on Dignitas tietyllä tasolla täysin erilainen “huippujoukkue”.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Huippujoukkue on edellisessä lauseessa lainausmerkeissä, sillä Dignitaksen taso viime aikoina ei ole jäljitellyt huippujoukkuetta. Joukkue on hävinnyt viimeisestä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan ottelua voittaen ainoastaan LDLC:n sekä Fiendin. Toki Dignitas on kohdannut selvästi kovatasoisempia joukkueita, kuin esimerkiksi BLINK, mutta on joukkue kirjannut näitä tappioita myös selvästi heikompia vastuksia vastaan.

Dignitaksen paras kartta Nuke on BLINK:n vakipoisto, mikä tarkoittaa sitä, että joukkue joutuu karttavalintojen yhteydessä pohtimaan useaan otteeseen, missä kartassa BLINK:ä lähdetään haastamaan. Albanialaisjoukkueen karttavalikoima on erittäin vahva eikä aukkoja löydy, jonka vuoksi joukkueen tasabookin kerroin napataan lapulle erittäin mielellään.