CS ti 15.03. klo 19:00

Dignitas - SKADE

TOP-20 sisään maanantaina breikannut SKADE loistavassa iskussa

Tiistain viimeisessä puolivälierässä Pinnacle Winter Series 3 -turnauksessa nähdään äärimmäisen mielenkiintoista Counter Strikeä, kun ruotsalaisjoukkue Dignitas saa vastaansa bulgarialaisjoukkue SKADE:n. Ottelu alkaa klo: 19:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. SKADE on ansaitusti kertoimien valossa ennakkosuosikki, mutta joukkueelle saa silti erittäin pelattavaa kerrointa varsinkin kun ottaa huomioon joukkueen loistavan viime päivien vireen.

SKADE on voittanut viimeisestä kuudesta ottelusta viisi kamppailua. Endpoint, Sinners, Eternal Fire, Wisla Krakow ja SAW ovat kaikki kaatuneet suhteellisen helposti, ja ottamatta joukkueen toista ohipeliä SAW:a vastaan huomioon, on SKADE:n formi ollut todella vakuuttava.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Joukkueen karttavalikoima on mielettömän tasainen, sillä kaikissa kartoissa joukkueen vakipoistoa lukuun ottamatta, joukkueella on yli 50% voittoprosentti. SKADE tuleekin ottelussa poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun Dignitas puolestaan poistaa oman vakipoistonsa Dust 2:n.

SKADE saa valittua omaklsi kartakseen esimerkiksi Ancientin tai Overpassin, kun Dignitas puolestaan valitsee varmastikin Nuken. Kolmanneksi kartaksi jää todennäköisesti Inferno, jossa SKADE:n pitäisi viimeistään viedä ottelu nimiinsä. Karttojen järjestys saattaa vaihtua, mutta se mikä ottelussa ei vaihdu, on se fakta, että SKADE tulee saamaan parhaimmista kartoistaan kaksi pelattavaksi, joita Dignitaksen ei pitäisi pystyä voittamaan.

10 euroa pelirahaa