ma 05.04. klo 19:00

Dignitas - Tricked

Tarjolla peräti 3,00 -kerroin illan viimeisessä ottelussa!

Snow Sweet Snow 3 -turnaus jatkuu maanantaina usealla ottelulla. Maanantaina selvitetään, mitkä joukkueet etenevät puolivälieriin kutsuttuja huippujoukkueita vastaan. Illan viimeisenä otteluna pelataan ruotsalaisjoukkue Dignitaksen ja tanskalaisjoukkue Trickedin välinen ottelu. Ottelu alkaa klo: 19:00 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Dignitas on kertoimien valossa suuri ennakkosuosikki, vaikka Tricked on näyttänyt todella vaaralliselta viime aikoina. Trickedin kertoimesta löytyy valtavasti valueta, johon kannattaa ehdottomasti tarttua.

Dignitas on ollut mainiossa vireessä joukkueen palkattua legendaarisen Jonas ”Lekr0” Olofssonin joukkueeseen. Lekr0 tuo paljon tulivoimaa kokoonpanoon antaen samalla varmasti paljon apua joukkueen IGL (pelin sisäinen johtaja) -osastolla Adam ”friberg” Fribergille. Dignitas onkin Lekr0n tulon jälkeen voittanut kymmenen ottelua pelaamastaan neljästätoista. Lekr0 on Dignitaksessa kerännyt itselleen keskiarvolta 1.18 ratingin, joka on äärimmäisen hyvä.

UHMAETU: 5 x 10€ ILMAISVETO

Avaa pelitili Betssonille – saat euron betsillä viisi 10€ ilmaisvetoa!

OTA ILMAISVEDOT

Dignitaksen maanantai-illan vastus Tricked on kuitenkin todella vahva ja nouseva joukkue. Tricked on näyttänyt selvästi kolmanneksi parhaalta tanskalaisjoukkueelta Heroicin ja Astraliksen jälkeen, joka on suuri saavutus. Tricked on viime aikoina voittanut hurjan määrän otteluita häviten ainoastaan pitkässä voittoputkessa olevalle SKADE:lle. Tricked on voittanut samoja joukkueita, minkä kanssa ruotsalaisjoukkue Dignitas on ollut pienoisissa vaikeuksissa.

Kaiken tämän lisäksi Trickedillä on vielä loistava karttavalikoima, joka sopii mainiosti Dignitasta vastaan. Tricked tulee ottelussa poistamaan hyvin todennäköisesti Vertigon, joka on vahva kartta Dignitakselle. Dignitas poistaa omalla vuorollaan Miragen. Tricked tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Overpassin tai Trainin. Overpassia Dignitas on pelannut Lekr0n kanssa vasta kerran, kun taas Trainissa Dignitas ei ole näyttänyt kovinkaan vahvalta. Dignitas valitsee todennäköisesti omaksi kartakseen Nuken. Tricked on vahva myös Nukessa, joten joukkueella on mahdollisuus yllättää Dignitas suoraan kahdessa kartassa. Todennäköistä kuitenkin on, että ottelu venyy kolmanteen karttaan, joka tässä tapauksessa olisi todennäköisesti Inferno.